Izvor: Benchmark arhiva vesti 08.11.2017

Microsoft zvanično objavio Xbox One X konzolu

Benchmark 08.11.2017
Kao što je i obećao ranije, Microsoft je zvanično lansirao svoju najnoviju gejming konzolu, koja sada stiže globalno. Kako Microsoft ističe, "najmoćnija konzola na svetu" je dostupna za kupovinu na 35 tržišta širom sveta, a cene variraju u… »

Apple iPhone X stiže u 14 novih zemalja, među kojima je i Srbija

Benchmark 08.11.2017
Proizvodnja i zalihe novog iPhone X modela su se poboljšale, a Apple je sada objavio da će premijum telefon biti dostupan u 14 novih zemalja. Među njima je i Srbija. Od 23. novembra, iPhone X će biti dostupan u Izraelu, a dan kasnije stiže u Srbiju… »

Masovna proizvodnja Galaxy S9 telefona bi mogla početi od decembra

Benchmark 08.11.2017
Samsung Galaxy S9 bi mogao biti predstavljen već tokom januara, a u prodaji bi se mogao pojaviti tokom februara. Dojavljivač @IceUniverse, čije su informacije uglavnom pouzdane, objavio je da bi masovna proizvodnja Galaxy S9 telefona mogla početi u… »

Objavljen Panasonic Lumix G9 fotoaparat

Benchmark 08.11.2017
Panasonic Lumix G9 je kompanijin najnoviji fotoaparat sa zamenjivim objektivima, koji istovremeno pozajmljuje neke funkcije od Lumix GH5 modela. Za početak, tu je isti senzor koji ima i Lumix GH5 od 20.3MP sa ugrađenim low-pass filterom. Senzor se može… »

Apple iOS 11 instaliran na 52% iOS uređaja

Benchmark 08.11.2017
Prema statistici, najnovija iOS 11 verzija Apple-ovog najnovijeg operativnog sistema je instalirana na 52 procenta svih iOS uređaja. Dobrih 38 procenata i dalje drži iOS 10, dok je ostatak raspoređen na starije verzije platforme. Iako 52% deluje kao… »

PUBG prodat u preko 20 miliona kopija, uskoro stiže i na Xbox

Benchmark 08.11.2017
PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) je dostigao novi rekord - igra je samo za PC platformu prodata u preko 20 miliona kopija. Xbox One verzija igre stiže 12. decembra, dok će v1.0 igre biti objavljena u drugoj polovini decembra. Treba napomenuti da je… »

Snapchat planira redizajn svoje aplikacije

Benchmark 08.11.2017
Postoji veliki broj tekstova o tome kako je Snapchat dizajn prilično konfuzan za starije korisnike, te da nije preterano intuitivan (mada mlađi korisnici očiglednio nemaju problem sa ovim). Ovo je kulminiralo odlukom da, nakon nekoliko godina od… »

Poređenje 4K videa iPhone X kamere i Panasonic GH5 fotoaparata (video)

Benchmark 08.11.2017
Apple iPhone X polako stiže u ruke miliona korisnika, što znači da ćemo sve češće početi da viđamo testove korisnika i različita poređenja. Onima koji su zainteresovani da znaju kako se kamera telefona snalazi tokom 4K video snimanja, biće… »

GoPro kamera može da preživi i lavu (video)

Benchmark 08.11.2017
GoPro kamere imaju odličnu reputaciju kada je izdržljivost i otpornost u pitanju, a mogu se koristiti u ekstremnim situacijama. Do sada je bilo dosta primera u kojima su GoPro kamere preživljavale različite situacije tokom ekstremnih sportova, padove… »

Objavljena HITMAN: Game of the Year Edition verzija igre (video)

Benchmark 08.11.2017
IO Interactive je objavio HITMAN: Game of the Year Edition verziju igre, koja objedinjuje kompletan sadržaj popularnog serijala koji je u svojoj poslednjoj verziji bio objavljivan u epizodama. Uz lansiranje GOTY verzije igre, objavljen je i trejler koji… »