Izvor: Beta video arhiva vesti 08.11.2017

Brnabić negirala optužbe da ona ili njen brat stoje iza otkupa duga Goše

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić negirala je danas optužbe da ona ili njen brat stoje iza otkupa duga smederevske fabrike šinskih vozila ``Goša``. Ona je novinarima u Beogradu kazala da njen brat ima transparentan posao, da radi u… »

Dveri će posle sednice zauzeti vrlo jasan stav o predlogu NS i PSG

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - Šef Dveri Boško Obradović rekao je da su Dveri dobile dopis od Narodne stranke i PSG i da će Predsedništvo stranke zauzeti vrlo jasan stav o tome na sutrašnjoj sednici. Predsednici Narodne stranke i Pokreta slobodnih gradjana, Vuk Jeremić… »

Junker misli da će Srbija i Crna Gora biti članice EU do 2025. godine

Beta video 08.11.2017
BRISEL - Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker je na konferenciji za novinare s bugarskim premijerom Bojkom Borisovim rekao da misli da će Srbija i Crna Gora biti članice EU do 2025. godine.… »

Stefanović se sastao Šandorom Pinterom

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Budimpešti sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom o jačanju i intenziviranju saradnje dve policije u borbi protiv visoke korupcije, organizovanog… »

Zajednička istraživanja u energetici Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas u Bukureštu da je Savet ministara mehanizma Kina plus 16 zemalja centralne i istočne Evrope odlučio da budu nastavljena zajednička istraživanja u energetici… »

Obradović: EU ima nameru da trajno nastani migrante u praznim srpski selima i na teritotriji Srbije

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izneo je danas podatak da je od jula 2011. godine do decembra 2016. godine u Srbiji azil zatražilo 618.412 stranih državljana, što opravdava sumnje Dveri da se od Srbije želi napraviti najveći… »

Mihajlović: Tužilaštvu za organizovani kriminal podneta je krivična prijava protiv 14 lica

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - Tužilaštvu za organizovani kriminal podneta je krivična prijava protiv 14 lica, uključujući bivšeg ministra Milutina Mrkonjića, predstavnike „Puteva Užice“ i „Planuma“, kao izvođača radova na deonici Ub-Lajkovac, kao i… »

Brnabić: Ja cenim rad Zorane Mihajlović

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - ``Mi radimo zajedno i ja sam njoj zahvalna na svemu što je ona uradila kao lider zajedničke radne grupe koja je radila na popravljanju pozicije Srbije na Duong biznis listi. U ovom trenutku ostavila bih to za nama, ja cenim rad Zorane… »

Brnabić apelovala na političku i moralnu odgovornost

Beta video 08.11.2017
BEOGRAD - ``Čula se tada sa bratom, koji ima porodicu i dvoje maloletne dece, koja čitaju da je njihov otac kriminalac, da pored kuma Aleksandra Vučića stoji iza svih najmutnijih poslova u Srbiji``, rekla je premijerka Ana Brnabić. Apelovala je na… »

Plenković: Vlada sprovodi odgovornu politiku kada je Agrokor u pitanju

Beta video 08.11.2017
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da Vlada sprovodi odgovornu politiku kada je Agrokor u pitanju. On je dodao da će Vlada nastaviti zacrtanim smerom i smatra da će ostvariti dobre rezultate i u procesu restrukturiranja Agrokora… »