Izvor: BK TV arhiva vesti 08.11.2017

Danas je Mitrovdan: Ovaj običaj ispoštujte da vas ne bi pratila loša sreća!

BK TV 08.11.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave praznik posvećen Svetom Dimitriju, poznatiji kao Mitrovdan. Takođe, poznat je i kao praznik kada su se, za vreme Otomanske okupacije, hajduci rastajali da prezime kod jataka i sačekaju Đurdjevdan za… »

Dodik: Republika Srpska i Srbija su jedno

BK TV 08.11.2017
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je danas da su Srbija i Srpska jedno te da je manje važno gde će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu, ona… »

Nije izdržao pritisak studenata: Odlučio je da podnese ostavku (foto)

BK TV 08.11.2017
Milan Mataruga, rektor Univerziteta u Banjaluci uputio je danas Senatu Univerziteta svoju ostavku. Ostavka rektora usledila je nakon protesta i zahteva studenta za njegovom smenom. Stotinak studenata okupilo se juče u prostorijama Rektorata iznoseći 18… »

Pucnjava u poznatoj kladionici, policija traga za ovim čovekom

BK TV 08.11.2017
Uleteo u kladionicu, a onda je nastao haos! Policija traga za muškarcem koji je sinoć oko 21. 30 časova iz automatske puške pucao u kladionici, a zatim opljačka dve osobe. Prema pisanju medija, on je sinoć pucao u kladionici Milenijum koja se nalazi… »

Nije platio parking, a kada je policija reagovala, uradio je nešto skandalozno!

BK TV 08.11.2017
Svašta! M.B. (21) iz Novog Grada osumnjičen je da je ukrao kandžu kojom mu je blokiran točak na mercedesu, pošto nije platio parking-mesto, potvrđeno je "Nezavisnim".Policiji je radnik Parking servisa opštine Novi Grad juče prijavio da je… »

Horoskop za 8. novembar: Škorpije, oslonite se na intuiciju, nećete pogrešiti! Vodolije, čuvajte se loših saveta!

BK TV 08.11.2017
Jarac mora ozbiljno da se posveti obavezama. OVAN POSAO: Budite malo pristupačniji u komunikaciji sa poslovnim saradnicima ako želite da napravite konstruktivnu atmosferu. LJUBAV: Nešto vam nedostaje pored trenutnog partnera, niste sasvim zadovoljni u… »

Ostali smo bez još jedne filmske dive! (foto, video)

BK TV 08.11.2017
Nemačka glumica Karin Dor, preminula je u staračkom domu u Minhenu, u 79. godini. Glumica je rođena u Visbadenu u Nemačkoj, a svetsku slavu je stekla u filmu "Samo dvaput se živi" iz serijala o agentu 007, Džejmsu Bondu. Ona je u tom filmu glumila… »

Svi se pitaju šta se ovo događa u glavnim beogradskim ulicama! (foto)

BK TV 08.11.2017
Glavne beogradske ulice već dva dana nisu iste: sklonjena su autobuska stajališta sa klupama i nadstrešnicama. Beograđani se pitaju zašto su na mestima, gde su do pre dva dana bila stajališta, sada razrovane trotoarske ploče ograđene crvenim… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 09. novembar 2017. godine!

BK TV 08.11.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 09. novembar. Dnevna štampa u izdanjima za četvrtak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 09. novembar pišu o vršnjačkom nasilju koje se… »

Neće biti pošteđenih, pljuštaće kazne, a zbog ovog prekršaja - sledi zatvor!

BK TV 08.11.2017
Vodite računa! Strožije kazne za vožnju pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, telefoniranje za volanom, nekorišćenje pojaseva i autosedišta za decu, a blaže sankcije za gubljenje tablica i istek roka vozačke dozvole, ključne su novine… »