Izvor: Jugmedia arhiva vesti 08.11.2017

Umesto vode u slavinama deterdžent

Jugmedia 08.11.2017
Zbog pojave obojene tečnosti oštrog mirisa u vodovodnoj mreži dela solitera “A” u centru Vranja,u bloku Pošta-banka, slavine u dvadesetak domaćinstava su suve već šesti dan, nakon što je Vodovod stopirao vodosnabdevanje. Rukovodstvo ovog… »

Dan kopnene vojske obeležen balom, oficiri majstori plesa

Jugmedia 08.11.2017
Povodom obeležavanja, 16. novembra Dana voda Kopnene vojske i Dana roda pešadije, danas je u sali Kluba Vojske u Pirotu organizovan prigodan program. Vojni orkestar iz Niša izveo je Plac koncert, a Plesna grupa Garnizona Niš Tamo daleko prikazala… »

Dveri: Albanci spremaju OTCEPLJENJE Preševa, Bujanovca i Međveđe

Jugmedia 08.11.2017
„Registracija bujanovačke dijaspore“ predstavlja prvi deo operacionalizacije strategije lokalnih albanskih političara u cilju stvaranja preduslova, ne samo za osvajanje apsolutne vlasti na izborima u opštinama sa registrovanim albanskim… »

Novogodišnja rasveta u Nišu krajem novembra

Jugmedia 08.11.2017
Novogodišnje ukrašavanje Niša počeće u poslednjoj nedelji novembra, rečeno je u niškom JKP Parking servis. Prema rečima portparolke Parking servisa Jelene Nešić, nedelju dana pre postavljanja ukrasa, odnosno 15. novembra, krenuće provera… »

Niko nije kriv a devojčica silovana

Jugmedia 08.11.2017
Viši sud u Prokuplju opet je doneo oslobađajuću presudu u slučaju protiv četrdesetogodišnjeg oca I. N. koji se sumnjiči da je izvršio obljubu nad svojom trogodišnjom ćerkom pre tri godine, a prvi put krivice je bio oslobođen i u oktobru 2016… »

Kroz „Ne ljuti se čoveče“ naučili hemiju

Jugmedia 08.11.2017
Osnovci iz četiri leskovačkih škole, prethodnih nedelja naučili su Periodni sistem elemenata kroz društvenu igru „Ne ljuti se čoveče“, u okviru projekta „Element u pokretu“, u prostorijama Naučnog kluba Centra za stručno usavršavanje u… »

Vlasotince sutra bez struje na nekoliko sati

Jugmedia 08.11.2017
Stanovnici opštine Vlasotince ostaće sutra bez struje od 8,30 do 13 sati zbog rekonstrukcije dela 10 kV DV u pravcu Svođa. Iz ogranka Elektrodistribucije Leskovac, odnosno, poslovnice Vlasotince mole građane za strpljenje, uz napomenu da se radovi… »

TUGA Majci s petoro dece preti ulica zbog straha od izvršitelja (VIDEO)

Jugmedia 08.11.2017
Sofija Zlatković, mjaka petoro maloletne dece i sa nezaposlenim suprugom, dobila je rok da se do kraja ove godine iseli iz podstanarske sobe od 20 kvadrata zbog straha stanodavca da mu izvršitelji ne zaplene stvari zbog njenog eventualnog duga. Sofija… »

Dan opštine u znaku predstojećeg otvaranja fabrike, Vučiću plaketa

Jugmedia 08.11.2017
Obeležavanje Dana opštine Lebane, danas je proteklo u posebno svečanoj atmosferi zbog približavanja dana otvaranja tekstilne fabrike, zbog čega je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeljena plaketa, ali i zbog jednog drugačijeg, lepšeg… »

Promocija romana Velika laž, priča o embrionu koji odlulučuje da se ne rodi

Jugmedia 08.11.2017
Najnoviji roman Velika laž srpske književnice Sonje Atanasijević iz Beograda, rođene u Lebanu, biće promovisana sutra u Leskovačkom kulturnom centru s početkom u 19 časova, a o ovoj knjizi govoriće mr Biljana Mičić, Dragan Radović i Sonja… »