Izvor: Mjuz news/Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Domaća klupska atrakcija SiZiP ima autorski debi singl

Mjuz news 08.11.2017
Šta God Radila. SiZiP je beogradski trio. Postoje tek godinu dana, a proslavili su se mešapovima na živim svirkama. Kombinuju Skrillexa i Zvonka Bogdana, Pink Floyd i Ajs Nigrutina, a Benny Benassi hit vole da ukombinuju sa pesmom Dina Dvornika. Kažu… »

MjuzNews Intervju: Bojana Vunturišević

Mjuz news 08.11.2017
Pred nastup na POPactually Soirée-u. Ove subote, u KC Gradu, održaće se prvi POPactually Soirée na kojem će premijerno biti prikazana čak dva nova spota za pesmu sa solo albuma Bojane Vunturišević, nakon čega će održati koncert sa gostima! Ovu… »

Digster #SVEŽASREDA: Alex Aiono

Mjuz news 08.11.2017
Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača! Alex Aiono i Trinidad Cardona se udružuju na novom singlu Does It Feel Like Falling! U avgustu 2012. godine, mladi Alex Aiono je na svom YouTube kanalu postavio obradu pesme Secrets, hita… »

'Oćete nam oprostiti što se radujemo novom albumu Paris Hilton?

Mjuz news 08.11.2017
Setimo se ultimativnog guilty pleasure-a. Bogate naslednice bez jasnog zanimanja su postojale i pre Paris Hilton, ali ona je to digla na novi nivo! Devojka koja je rođena sa srebrnom kašikom u ustima, radila je sve što jedna starleta može da poželi… »