Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 08.11.2017

Pet osnovnih tipova prevare

Moj Novi Sad 08.11.2017
Stručnjaci navode da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera. Lagano "lutanje" Ova prevara nije fizička, pa ni emocionalna, već se dešava onda kada pomislimo na drugu osobu, počnemo da maštamo o njoj ili zamišljamo kako bi nam bilo da smo… »

Kompanija "Nestle" povlači Cipiripi kremove sa tržišta Srbije

Moj Novi Sad 08.11.2017
Kompanija "Nestle Adriatic" donela je odluku o dobrovoljnom povlačenju sa tržišta Srbije postojećih serija i formata Cipiripi kremova "Duo", "Nougat" i "Choco-Vanilla" svih rokova trajanja do kraja oktobra 2018. godine. - Ovaj postupak je mera… »

"BUDI SVOJA VEZA": Sajam zapošljavanja za studente 14. novembra na FTN

Moj Novi Sad 08.11.2017
Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu će se u utorak, 14. novembra, održati drugi po redu sajam zapošljavanja namenjen studentima. Kako navode organizatori, sudentska organizacija ESTIEM, Sajam pod nazivom "Budi svoja veza" organizuje sa ciljem da… »

Fakultet savremenih umetnosti novi je član Univerziteta Privredna akademija (FOTO)

Moj Novi Sad 08.11.2017
Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu, u sredu 8. novembra, potpisao je ugovor sa Fakultetom savremenih umetnosti iz Beograda, čime je postao bogatiji za još jednog člana i još jedno naučno polje. Univerzitet Privredna akademija je do sada… »

U POSETI ANTIKVARU: Sve više Novosađana prodaje porodične starine kako bi platili račune (FOTO)

Moj Novi Sad 08.11.2017
Novi Sad važi za grad kolekcionara, pa zato ne treba da čudi što u njemu postoji veliki broj antikvarnica. Mi smo se odlučili da posetimo ovu… Početkom devetnaestog veka, 1820. godine, naš grad je imao oko 20.000 stanovnika, od kojih su dve… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođene 22 bebe

Moj Novi Sad 08.11.2017
Dečaci ponovo u vođstvu. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 7. novembra u sedam časova, do 8. novembra u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođene su 22 bebe – deset devojčica i dvanaest dečaka, od čega… »