Izvor: N1 Info arhiva vesti 08.11.2017

Devojčicu tukli "drugari" u srednjoj školi u Aranđelovcu

N1 Info 08.11.2017
Učenicu Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu napali su školski drugovi i drugarice. Na društvenim mrežama pojavio se užasavajući snimak na kom se vidi da dečaci udaraju devojčicu u učionici. Kad je pokušala da se zaštiti rukama… »

Brnabić negira da ona ili njen brat stoje iza otkupa Goše

N1 Info 08.11.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić negirala je danas optužbe da ona ili njen brat stoje iza otkupa duga smederevske fabrike šinskih vozila "Goša". Brnabić je kazala i da je razgovarala s ministrom Nenadom Popovićem i da joj je on potvrdio da nema ofšor… »

Sindikat Goše želi hitan prijem u Ministarstvu privrede

N1 Info 08.11.2017
Sindikat Goše iz Smederevske Palanke odlučio je da se svim sredstvima sindikalne borbe, koji uključuju i radikalne mere, bori protiv uvođenja stečaja u tu fabriku šinskih vozila, saopštio je Savez samostalnih sindikata Srbije. Na današnjem… »

Stranke opozicije podržale predlog da OEBS nadgleda izbore

N1 Info 08.11.2017
Predstavnici opozicionih stranaka od kojih su Pokret slobodnih građana i Narodna stranka tražili da zajedno upute zahtev da misija OEBS prati predstojeće lokalne izbore u Beogradu, ocenili su da međunarodna posmatračka misija može da ima značajnu… »

Todorić može da traži delimično ukidanje zaštitnih mera

N1 Info 08.11.2017
Nakon odluke britanskog suda da se Ivica Todorić pusti na slobodu uz kauciju i zaštitne mere, N1 saznaje da Todorić uskoro može tražiti i ublažavanje tih mera. Podsetimo, Ivica Todorić pušten je da se brani sa slobode, uz kauciju koja ne prelazi… »

Još jedan dečak žrtva vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu

N1 Info 08.11.2017
Još jedan snimak vršnjačkog nasilja pojavio se u javnosti, a na njemu su jednog dečaka napali školski drugovi. Kako beogradski mediji prenose, i ovaj slučaj dogodio se u Aranđelovcu. Snimak, koji traje nekoliko minuta, navodno je nastao u… »

Omerović: Snimci nasilja prikaz bolesti s kojom se suočavamo

N1 Info 08.11.2017
Predsednik skupštinskog Odbora za manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović ocenio je, povodom objavljivanja snimaka vršnjačkog nasilja u Aranđelovcu, da je neophodno što pre uvrstiti takozvani Aleksin zakon u dnevni red Skupštine… »

iPhone X stiže u Srbiju 24. novembra

N1 Info 08.11.2017
Najmoćniji iPhone dolazi u Srbiju, objavio je Apple zvanično. Cena nije otkrivena, kao ni to da li će se iPhone X prodavati u ponudi operatora i kojih ili slobodnoj prodaji. Cena iPhone X u Mađarskoj za model od 64 GB je 1.220 evra. U Sloveniji je… »

Herojski čin: Doktorka na povratku kući spasila tri života

N1 Info 08.11.2017
Saobraćajna nezgoda u mestu Jehovci u blizini Kiseljaka u BiH. Prevrnulo se vozilo u kome su teško povređene tri osobe. Srećom po njih, u koloni pored je vozila mlada doktorka Merima Kruščica, koja je brzom intervencijom spasila sve tri osobe. Do… »

Šest od 10 osuđenika ponovi delo po izlasku iz zatvora

N1 Info 08.11.2017
Zamenik republičkog zaštitnika građana zadužen za zaštitu prava lica lišenih slobode Miloš Janković izjavio je u Kragujevcu da se osuđivane osobe posle izdržavanja zatvorske kazne teško prilagodjavaju životu van "rešetaka" pa se često… »