Izvor: Pravda arhiva vesti 08.11.2017

Žele i deo Francuske: Severna Katalonija ustaje i traži spajanje sa maticom! (video)

Pravda 08.11.2017
Dok se u Španiji nastavljaju previranja u vezi sa katalonskim proglašenjem nezavisnosti, i francuska pokrajina poznata kao Severna Katalonija uključila se u dramu, sa željom da se otcepi od Francuske i ujedini se sa nezavisnom Katalonijom. U nedelju… »

Perverzije u zadruzi: Žiža imala s*ks sa 40 godina mlađim muškarcem... Ukućani zgraniti (video 18+)

Pravda 08.11.2017
Danas je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" bilo mnogo suza, svađa, nesporazuma, a nastavak igre istine doneo je još više nesuglasica, intriga, a i skrivenih tajni. Žiža Stojanović se već par dana unazad svađa sa Lepim Mićom, a ona je okrivila… »

Rogozin brutalno ismejao Trampa: Ko pravi najbolje oružje na svetu?

Pravda 08.11.2017
Potpredsednik vlade Rusije Dmitrij Rogozin, koji je odgovoran za rusku vojnu industriju, ironično je prokometarisao izjavu predsednika SAD Donalda Trampa o kvalitetu američke vojne tehnike. - Mi proizvodimo najbolju vojnu tehniku na svetu. Sa nama u… »

Tačno u ponoć počinje rat u Makedoniji?! Pravi cilj albanskih terorista je Srbija!

Pravda 08.11.2017
Sud u Skoplju nedavno je "odrapio" teroriste iz takozvane Kumanovske grupe na duge robije i time je makedonska država pokazala iznenađujući nivo ozbiljnosti u obračunu sa albanskim separatistima čiji apetiti postaju nezajažljivi, ali je tim potezom… »

Šamar Rusiji: Evropska komisija pokušava da zaustavi Severni tok 2!

Pravda 08.11.2017
Evropi nije potreban gasovod Severni tok 2 jer će se u budućnosti potrebe za „plavim gorivom“ u EU smanjiti, navodi se u materijalima Evropske komisije. Evropska komisija je uverena da će zbog smanjenja unutrašnje proizvodnje i potreba za gorivom… »

Bolna ispovest svedoka: Zlostavljani u mudžahedinskom logoru i terani da prime islam

Pravda 08.11.2017
U nastavku suđenja bivšem komandantu Trećeg korpusa takozvane Armije BiH Sakibu Mahmuljinu za zločine nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima na području Zavidovića i Vozuće 1995. godine, svedoci Tužilaštva BiH Drago Gajić i Boro Glavić… »

Ruski general izneo činjenice: Amerika se sprema da isprovocira rat protiv Rusije u Evropi

Pravda 08.11.2017
SAD se spremaju da isprovociraju rat sa Rusijom u Evropi premeštanjem vojne tehnike u regionu, izjavio je ruski general. General-pukovnik Leonid Ivašov, bivši visoki funkcioner Ministarstva odbrane Rusije, rekao je da NATO nema ravnog protivnika u… »

Ukrajina kreće u samoizolaciju: Prekida sve diplomatske odnose sa Rusijom

Pravda 08.11.2017
Vrhovna rada Ukrajine već ovog meseca može da donese odluku o potpunom prekidu diplomatskih odnosa sa Ruskom Federacijom. O temi prekida diplomatskih odnosa Ukrajine sa Rusijom su razgovarali predsednici Ukrajine i Belorusije, Petro Porošenko i… »

Novi rat među teroristima u Siriji: Al Kaida napala svoje saveznike, zauzimaju magacine oružja, mrtvi na sve strane

Pravda 08.11.2017
Teroristi Hadžat Tahrir al Šama, sirijske ispostave Al Kaide, napali su juče svoje saveznike iz terorističke grupe Harakat Nour al Zenki na severu provincije Alepo. Vođeni su žestokiokršaji, a obe grupe su pohapsile članove druge organizacije koji… »

Gore i Parovi i zadruga! Mina se ljubi sa Gastozovom devojkom, oči će vam ispasti! (video 18+)

Pravda 08.11.2017
Zvezda Zadruge Mina Vrbaški pre ulaska u rijaliti privukla je, pre svega, pažnju zahvaljujući poznatoj priči oko Šaka Polumente, ali, bilo je tu još raskalašnih momenata poput ovog koji je procurio. Da sve bude zanimljivije, Mina je u vreloj akciji… »