Izvor: Pravda arhiva vesti 08.11.2017

Bitka 5.000 Srba protiv 40.000 neprijatelja pre 25 godina: Ovako je tekla Mitrovdanska ofanziva (video)

Pravda 08.11.2017
Pre tačno četvrt veka započeta je Mitrovdanska ofanziva u Nevesinju, kada se dogodio združeni napad snaga Hrvatskog vijeća odbrane i Armije Republike Bosne i Hercegovine potpomognutih jedinicama Vojske Republike Hrvatske, kao i raznim paravojnim… »

Šojgu pravi rokadu: Smenjen komandant ruskih snaga u Siriji

Pravda 08.11.2017
Ruski ministar odbrane Sergrj Šojgu smenio je dosadašnjeg komandanta ruskih snaga u Siriji, prenose ruski mediji. Vršilac dužnoszi komandanta Istočnog vojnog okruga i zamenik načelnika generalštaba general Aleksandar Žuravljov če komandovati… »

Bez trunke srama: Soraja se u emisiji pojavila potpuno golih grudi, svi su zanemeli! (video 18+)

Pravda 08.11.2017
Starleta je očigledno potpuno zadovoljna svojim izgledom, a gole grudi je prikazala pred svima u emisiji. Soraja Vučelić je već ranije izjavila da sa golotinjom nema problema, i da je u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Tako se u emisiji "Ami… »

(Uznemirujući video) ovako je SAA oslobađala Deir Ez-Zor: Dokumentarac o velikoj pobedi

Pravda 08.11.2017
Sirijska arapska armija je 3. novembra proglasila grad Deir Ez-Zor potpuno oslobođenim od Islamske države, a samo oslobođenje grada je dokumentovano video kamerom. Jedinice SAA zajedno sa svojim saveznicima ispunile su sve svoje zadatke u Deir Ez-Zoru… »

Dodik: Nismo odustali od nezavisnosti (video)

Pravda 08.11.2017
Milorad Dodik, predsednik RS, je izjavio da su predstavnici Saveza za promene opozicija Srpskoj, a ne njemu, jer nisu hteli nijedan konsenzus koji im je nudio. Povodom dešavanja na posebnoj sednici Narodne skupštine Srpske na kojoj je opozvana odluka o… »

(Uznemirujući video) potresni snimci ranjenih ruskih novinara: Ovo su prvi trenuci posle eksplozije u Siriji

Pravda 08.11.2017
Televizija NTV objavila je snimak prvih trenutaka nakon ranjavanja ruskih novinara prilikom eksplozije mine u Deir ez Zoru. Vidi se kako nekoliko ljudi leži na zemlji, dok im drugi novinari pružaju prvu pomoć. Prekjuče je za vreme rada predstavnika… »

Bramerc se sastao sa srpskim žrtvama: Potraga za pravdom je sporedna (video)

Pravda 08.11.2017
Ni jučerašnji sastanak predstavnika Udruženja žrtava proteklog rata iz Republike Srpske sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom nije doneo ništa novo. Umesto očekivanja, ponovo razočarenja! Bramercova misija i nije bila da nam… »