Izvor: RT Kragujevac/Regioni arhiva vesti 08.11.2017

U Kragujevcu uhapšen Šarićev saradnik

RT Kragujevac 07.11.2017
Nebojša Sretenović, jedan od optuženih pripadnika kriminalne grupe Darka Šarića koja se, kako tvrdi Tužilaštvo za organizovani kriminal, bavila švercom kokaina, uhapšen je u Kragujevcu nakon šest godina skrivanja. Odmah po hapšenju, Sretenović… »

Pepeo iz Energetike će se privremeno odlagati u Jovanovcu

RT Kragujevac 08.11.2017
Deponija Jovanovac kojom upravlja JKP “Čistoća“ određena je za privremenu lokaciju na kojoj će se odlagati neopasan otpad – pepeo i šljaka iz “Energetike“. Odluku su doneli članovi Gradskog veća na sednici održanoj u utorak 7. novembra… »

Isključenja struje za četvrtak, 9. novembar

RT Kragujevac 08.11.2017
– Zbog seče rastinja od 10.00 do 13.00 časova doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul. Radomira Milašinovića, Eli Fincija i Užičke republike, od 09.00 do 14.00 u naselju Trešnjevak, a od 09.00 do 10.00 u ul. Marka… »

Ambulanta u Šumaricama opravdala očekivanja

RT Kragujevac 08.11.2017
Zdravstvena ambulanta u Šumaricama, otvorena pre pet i po meseci, opravdala je svoje postojanje. Sve veći broj pacijenata iz tog naselja, ali i okolnih sela, zdravstvenu pomoć traži od lekara u toj ambulanti. Kartoteka je već puna kartona pacijenata… »

Akcija davanja krvi u Skupštini grada

RT Kragujevac 08.11.2017
Skupština grada u Kragujevcu, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akciji su se odazvali zaposleni iz gradske uprave i drugih javnih preduzeća. Gradska uprava, inače dva puta godišnje realizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi, tokom… »

„Predeo koji volim i sanjam“

RT Kragujevac 08.11.2017
Povodom 20. oktobra, prvog Međunarodnog dana predela, organizovane su izložbe u prigradskim školama: „Dragiša Mihailović“ u Stanovu, „Natalija Nana Nedeljković“ u Velikom Polju i školi „Sreten Mladenović“ u Desimirovcu. Na ovaj način… »

Sugrađani: Gljivari

RT Kragujevac 08.11.2017
Udruženje gljivara Šumadije okuplja ljubitelje prirode i pečuraka. U emisiji „Sugrađani“ Kragujevčani koji vole da šetaju šumama i istražuju gljive govore o svojoj ljubavi prema prirodi, druženju i iložbama gljiva. Gosti emisije… »

Ivan Miljković postao počasni član Ekonomca

RT Kragujevac 07.11.2017
Proslavljeni odbojkaš Ivan Miljković postao je počasni član prvaka Srbije u futsalu, kragujevačkog Ekonomca, koji je nastavio praksu dovođenja poznatih imena domaćeg sporta u svoje redove. Nakon potpisivanja ugovora, Miljković je u hali Jezero… »