Izvor: RTV arhiva vesti 08.11.2017

Pančevo: Zatvara se poslednji izbeglički centar

RTV 08.11.2017
PANČEVO - Kolektivni centar u Pančevu za izbegla i raseljena lica jedini je preostali takve vrste u Vojvodini. Trebalo bi da bude zatvoren do kraja godine. U kolektivnom centru sada živi dvadesetak ljudi. Zvonko Ulamović je iz Orahovca, sa porodicom… »

Saradnja Baninija i Olimpijskog komiteta

RTV 08.11.2017
KIKINDA - Kao rezultat dobrog poslovanja, kompanija ''Banini'' u Kikindi, koju je u aprilu ove godine preuzela ''Jaffa'' iz Crvenke, svojim programom ''Trik'' postala je član Olimpijskog komiteta Srbije. U fabrici planiraju da iskoriste sve kapacitete… »

Vršac: Đaci Poljoprivredne škole dobili svlačionicu

RTV 08.11.2017
VRŠAC - U Poljoprivrednoj školi Vršac od pre par dana se nastava fizičkog vaspitanja odvija mnogo lakše. Završeni su radovi na uređenju jedne od svlačionica, a u školi se nadaju da će uskoro obezbediti i sredstva za radove na drugoj prostoriji… »

Bebi paketi kikindskim roditeljima

RTV 08.11.2017
KIKINDA - Uručenjem bebi paketa roditeljima 126 beba rođenih u protekla tri meseca, kikindska lokalna samouprava nastavlja lepu tradiciju započetu pre tri godine. Ovogodišnjom kampanjom "Bebi kluba", koja je i svojevrsni doprinos natalitetu, grad… »

Levandovski kritikuje Bajern: Tim sve stariji

RTV 08.11.2017
MINHEN - Golgeter Bajerna Robert Levandovski nastavio je sa kritikama za račun minhenskog kluba i to pošto je sada primetio da je ekipa sve više stari. Levandovski se prethodno bunio jer smatra da bavarski gigant ne dovodi vrhunske fudbalere, već samo… »

Unesite dašak topline u dom

RTV 08.11.2017
NOVI SAD - Nema boje koja više asocira na toplinu i jesen od narandžaste. Boja bundeve i opalog lišća je odlična u enterijeru jer je topla, pa je odličan kontrast hladnoći jeseni. Dekorateri kažu da je zahvalna za kombinovanje i savetuju da se… »

Suarez zove Kutinja u Barselonu

RTV 08.11.2017
BARSELONA - Napadač Barselone Luis Suarez javno je pozvao bivšeg saigrača iz Liverpula Filipea Kutinja da mu se pridruži na Nou Kampu i dodatno pojača ekipu. Kutinjo je letos insistirao na transferu u Barselonu, čak zbog toga jedno vreme bio van… »

Kako pravilno razviti imuni sistem deteta?

RTV 08.11.2017
NOVI SAD, VRŠAC - Deca su izložena velikom broju virusa i bakterija u svakodnevnom okruženju, pa tako igra s vršnjacima ili boravak u zatvorenim prostorijama može uzrokovati učestalu pojavu i širenje raznih infekcija. Međutim, ovi faktori neće… »

"Obično, a vrhunski" predstavlja mladu fudbalerku

RTV 08.11.2017
NOVI SAD - Najnovija emisija "Obično, a vrhunski" predstaviće Eminu Pervanović. Iako je bila uspešna u svim sportovima i imala dobre ocene iz svih predmeta, Emina je ipak najviše volela da igra fudbal. Prvo sa dečacima, a potom i za podmladak Plavih… »

Nedović: Zvezda mi dala sve, biće emotivno

RTV 08.11.2017
MALAGA - Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović istakao je da sa velikom dozom emocija čeka meč između Unikahe i njegovog bivšeg kluba Crvene zvezde, ali da se nada da će španski tim upisati pobedu u Malagi u utakmici 6. kola Evrolige… »