Izvor: Sportske.net arhiva vesti 08.11.2017

Liverpul - Vraća se Lalana na teren

Sportske.net 08.11.2017
Adam Lalana se vraća nakon duže povrede. Nakon tri meseca pauze, Adam Lalana će biti spreman za naredne izazove koji budu postavljeni ispred Liverpula. Ovaj ofanzivni vezista i po potrebi napadač ove sezone nije igrao zbog povrede u prijateljskom… »

"Wonderkid" - Koji srpski igrači spadaju u ovu kategoriju na FM 2018?

Sportske.net 08.11.2017
Nekoliko srpskih fudbalera spada u kategoriju najtalentovanijih na popularnoj igrici. Ukoliko igrate menadžera, sigurno vam je bitno da u timu imate makar jednog "wonderkid" igrača, igrača koji je po nekoj definiciji mlađi od 20 godina (1. jula 2017… »

Zvezda na slatkim mukama - Trojica stalno na radaru, jednog želi Juventus, spremne i zamene!

Sportske.net 08.11.2017
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je kakvi su planovi vicešampiona Srbije za zimski prelazni rok. Dobri rezultati i izlazak na evropsku scenu omogućili su vicešampionu Srbije da dobro zaradi u predstojećem… »

Voša priprema "Karađorđe" za loše vremenske uslove

Sportske.net 08.11.2017
Superligaš iz Novog Sada uveliko radi na pripremanju terena za loše vremenske uslove koji će uslediti. Nakon reprezentativne pauze u Super ligi će se igrati do sredine decembra, a vrlo je verovatno da će u tom periodu uslediti i značajno lošiji… »

Niko nema duži staž u Čelsiju, odlazi na leto!

Sportske.net 08.11.2017
Konačno je došlo i to vreme... Kada bismo vas pitali ko ima najduži staž u Čelsiju, šta biste rekli? Eden Azar? Tibo Kurtoa? Ne, odgovor je Matej Delač. Ovaj golman koji je svojevremeno nosio i dres Vojvodine kao pozajmljen igrač Čelsija, rešio… »

Pisali kapitenu, "Kaži Rafi da ubaci Mitra, valjda imaš neki autoritet"?

Sportske.net 08.11.2017
Nikome nije jasno, ali Španac ostao pri svome. Dobra vest je da novi napadač stiže iz Liverpula, a Mitrović će pobeći sa severa Engleske. Aleksandar Mitrović je na izlaznim vratima Njukasla, nije tajna, navijači su uz njega, ali kako smo pisali… »

Italijani: "Stigao srpski Ibra"

Sportske.net 08.11.2017
Najava za bogove, sada je sve na njemu... Kao što verovatno znate, Dušan Vlahović će postati igrač Fiorentine i to 28. januara, kada bude postao punoletan. Jesen je proveo lečeći se od povrede, Partizan nema razloga da ga forsira, jer će otići… »

Bizaran zahtev Mesuta Ozila, ovo je uslov da ostane u Arsenalu!?

Sportske.net 08.11.2017
Niko nije siguran da li Arsenal uopšte treba da produži ugovor sa nemačkim internacionalcem, ali pre svega moraće ovo da mu daju... Većina navijača je ravnodušna u najmanju ruku, smatraju da Ozil i ne zaslužuje novi ugovor, mada postoji realna… »

Širer se boji opake bolesti, krivac su golovi

Sportske.net 08.11.2017
Tema o kojoj se upadljivo ćuti na ostrvu... Alan Širer je progovorio o problemu o kome se uglavnom ćuti. Veliki broj fudbalera pati od demencije, pogotovo na ostrvu, gde je udaranje lopte glavom najčešće. "Nikada nisu odrađene ozbiljne studije, za… »

"Grobari", sećate se 'Finca' Vilsona? Evo gde nastavlja karijeru!

Sportske.net 08.11.2017
Momak koji je navijačima Partizana ostao u sećanju po neverovatnoj partiji prikazanoj u čuvenom meču sa Olimpijom pronašao je novi angažman. Amerikanac sa finskim pasošem Džamar Vilson (33, 185 cm) karijeru nastavlja u francuskom Nanteru 92 sa… »