Izvor: Srbija danas arhiva vesti 08.11.2017

Nakon pisanja Srbije danas reagovao ministar: Stefanović poručio "poslaćemo jasnu poruku"

Srbija danas 08.11.2017
Nebojša Stefanović je rekao i da takvo vršnjačko nasilje ostavlja velike posledice na decu. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije osuđuje nasilje nad učenicom Tehničke škole "Mileta… »

Ministar Ðorđević: U planu su izmene Zakona o radu i o štrajku

Srbija danas 08.11.2017
Radi se na poboljšanju poslovne klime u Srbiji. Izmene i dopune Zakona o radu i Zakona o štrajku, ali i drugih zakona kojima se poboljšava poslovna klima u Srbiji su u toku i na njima radi resorno ministarstvo, izjavio je danas ministar rada Zoran… »

Hrvatski premijer besan - Zagreb traži objašnjenje: Ne mogu da se pomire sa Todorićevim oslobađanjem

Srbija danas 08.11.2017
Osnivač Agrokora pušten uz kauciju. Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je večeras da je važno da hrvatska tela, nadležna za upućivanje zahteva za izručenje Ivice Todorića od Velike Britanije, dobiju pojašnjenja o njihovom postupanju… »

Slavimo Mitrovdan: Verovanje kaže da od danas počinje zima, a običaje obavezno ispoštujte

Srbija danas 08.11.2017
Po broju onih koji ga slave, Mitrovdan je na petom mestu na listi najvećih srpskih slava. Srpska pravoslavna crkva u sredu, 8. novembra slavi dan Svetog velikomučenika Dimitrija, u narodu poznatiji kao Mitrovdan. Praznik je posvećen antičkom… »

Dodik reagovao na Inckov izveštaj Savetu bezbednosti UN: On je veliki lažov

Srbija danas 08.11.2017
"Očito kupuje vreme i dobru platu od 24.000 evra" Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nazvao je danas visokog predstavnika za BiH Valentina Incka "velikim lažovom" i odbacio kao netačne njegove navode u najnovijem izveštaju Savetu bezbenosti UN… »

(+18 Video) perverzije u zadruzi: Žiža imala s*ks sa 40 godina mlađim muškarcem . . . Ukućani zgranuti

Srbija danas 08.11.2017
Ko bi rekao, u tim godinama. Danas je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" bilo mnogo suza, svađa, nesporazuma, a nastavak igre istine doneo je još više nesuglasica, intriga, a i skrivenih tajni. Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official Žiža… »

U Beogradu proglašena epidemija: Male boginje potvrđene kod 5 zaraženih!

Srbija danas 08.11.2017
Laboratorijski potvrđene morbile kod pet osoba. Gradski zavod za javno zdravlje prijavio je epidemiju malih boginja u Beogradu , jer su laboratorijski potvrđene morbile kod pet osoba. Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut"… »

Sada je i zvanično: Dualno obrazovanje u Srbiji od školske 2019/2020. godine

Srbija danas 08.11.2017
Zakonom o dualnom obrazovanju danas je usvojila Skupština Srbije. Model dualnog obrazovanja biće uveden u sistemu srednjeg stručnog obrazovanja u Srbiji, kroz teorijsku nastavu i kroz rad kod poslodavca, utvrđeno je Zakonom o dualnom obrazovanju koji… »

Hoće li hag uspeti u užasnom činu? Traže radiologe iz Holandije za analizu stanja Ratka Mladića

Srbija danas 08.11.2017
Mladićev sin smatra da pokušavaju da manipulišu zdravstvenim stanjem njegovog oca. Pritvorski lekar Paulus Falke tražio je u utorak od generala Ratka Mladića da potpiše odobrenje da se njegovi snimci glave daju radiologu iz Holandije na analizu… »

Pljunuo, pa polizao: Brajan Hojt Ji povukao izjavu o "sedenju na dve stolice"

Srbija danas 08.11.2017
Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD tvrdi da je dao savet, ne ultimatum. Američki specijalac za Balkan, zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Brajan Hojt Ji naprasno je povukao teške reči izrečene nedavno u Beogradu, kada je poručio da… »