Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Konačno! Niko nije očekivao da je ovo Skrivena - ovako je ušla u Vilu! Odmah je polili! A onda istina!

Srbija danas 08.11.2017
Konačno. Konačno razrešenje najveće misterije "Parova" - u vilu je kao regularna takmičarka ušla Skrivena takmičarka. Bar tako je isprva bilo najavljeno. Skrivena Foto: TV Happy printscreen/Parovi U pitanju je Sanja Nalić, poznatija kao Sanja… »

Pljasnuo bih nju! Đekson nikad suroviji - želi da smuva Mininu najljuću suparnicu! Ludilo (video)

Srbija danas 08.11.2017
Njegovo priznanje će razoriti zaljubljenu zadrugarku. Mina Vrbaški je očajna, ne može više da izdrži situaciju u kojoj se našla zbog Nemanje Đerića Đeksona. Nihova veza je vrlo turbulentna, čas se vole, čas se svađaju, čas se mire, niko ne… »

Postao šminker, fura savremenu frizuru i boju kose - nov čovek! Evo kako danas izgleda radašin! (foto)

Srbija danas 08.11.2017
Šmekerica! Bilo je rijaliti zvezda u Srbiji, bilo i biće, a ono što je skoro pa univerzalno pravilo za sve njih jeste nestanak iz javnosti nakon završenog takmičenja u kom su učestvovali. Takođe karakteristično jeste da se većine njih retko kad… »

Šou: Među Parove stiže bivši dečko Dalile Mujić, stric Aleksandre Subotić, i još njih nekoliko

Srbija danas 08.11.2017
Biće veselo... I ove srede u emisiji "Upoznajte Parove" će biti i više nego interesantno. Foto: TV Happy printscreen/Parovi Gosti kod Jovane Jeremić će biti: Srboljub Subotić, stric Aleksandre Subotić, Dušan Veličković, Sanja Arsić, bivši… »

Spektakularan ulazak u vilu: Skriveni stiže u "Parove2 i postaje takmičar! Osim njega stiže još novih

Srbija danas 08.11.2017
Bura... Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", večeras će doživeti pravo iznenađenje. Naime, njima će se u borbi za 100.000 evra pridružiti večeras još nekoliko osoba, koje će postati ravnopravni učesnici "Parova 6". Anđela… »

Skrivena, a ne skriveni - riba ipo: Da li će Gastozova romansa s njom dotući Naidu? Koja švaleracija

Srbija danas 08.11.2017
Iznenađenje. Skrivena učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija , otkrila je da će večeras ući u najpopularniju vilu na Balkanu i da više neće biti skrivena. Dakle, možda nije muškarac, nego žena, a to znači i ta je "ispala" sa Milošem… »

Prvi snimak lica skrivene: Da li je prepoznajete - malo je mutno, ali... (Foto)

Srbija danas 08.11.2017
Konačno... Uzbuđenje u luksuznoj vili gde ulazi Skriveni takmičar i konačno otkriva svoje lice. Pušten je i prvi snimak ove osobe, ali zamućen. Najavio/la je da mu/joj je miljenica Miljana Kulić. Skrivena Foto: TV Happy printscreen/Parovi - Vesna… »

Ognjen Amidžić na RTS-u! Potpuni šok! Ovako je čuveni voditelj izgledao 2000. godine! (video)

Srbija danas 08.11.2017
Zaprepašćenje je jedina moguća reč! Ognjen Amidžić se proslavio kao voditelj na TV Pink, već jako dugo je na "ružičastoj" televiziji i baš zbog toga ovo može da bude poprilično iznenađenje za mnoge njegove obožavaoce. Oni malo stariji će… »

Ubija za sat vremena! Ovo jezero izgleda kao iz raja, a zapravo je najsmrtnonosnije mesto na svetu

Srbija danas 08.11.2017
Pogledajte zašto! Predivno jezero Karačaj nalazi se u Rusiji i toliko je lepo da vam zastane dah. Ali, koliko je lepo, toliko je i smrtonosno. Naime, Karačajsko jezero je službeno najzagađenije mesto na planeti i za samo sat vremena boravka u blizini… »

Intervju sa aleksandrom: Tužna sam, patim za Davidom, srce mi puca! U SAD je otišao zbog druge žene

Srbija danas 08.11.2017
Otvoreno... Jedna od najvećih rijaliti zvezda u regionu, u intervjuu za "Hepi" otkriva pikantne detalje, kako iz svog privatnog života tako i iz vile "Parova". Aleksandra Subotić je svojim fanovima otkrila detalje iz svoje veze sa Davidom i pričala o… »