Izvor: Studio B arhiva vesti 08.11.2017

Junker:Očekujem Srbiju u EU pre 2025.

Studio B 08.11.2017
Predsednik Evropske komiisje Žan Klod Junker očekuje da će Srbija postati članica EU i pre 2025. foto printskrin Tanjug ”Mislim da će Srbija i Crna Gora biti članice EU i pre 2025.”, odgovorio je Junker na pitanje Tanjuga o namerama EU koje bi… »

Todorić: U Hrvatskoj mi je ugrožena pravna sigurnost

Studio B 08.11.2017
Osnivač Agrokora Ivica Todorić napisao je na svom blogu da se nije skrivao i da se u Londonu nalazi zato što mu je ugrožena elementarna pravna sigurnost u Hrvatskoj. Kako je napisao, njegova adresa, lični i kontakti njegovih advokata vlastima su… »

Stefanović u Mađarskoj o policijskoj saradnji

Studio B 08.11.2017
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Budimpešti sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom o jačanju i intenziviranju saradnje dve policije u borbi protiv… »

Prijavljena, a ne proglašena epidemija malih boginja

Studio B 08.11.2017
Gradski zavod za javno zdravlje prijavio je epidemiju malih boginja u Beogradu, ali to ne znači da je proglašena epidemija što bi podrazumevalo određene mere poput zabrane posete bolnicama, javnog okupljanja…Četiri pacijenta sa malim boginjama na… »

Povučeno 1.953 kilograma cipiripi krema

Studio B 08.11.2017
Inspektori Ministarstva poljoprivrede zabranili su promet i naložili povlačenje 1.953 kilograma kakao krem proizvoda i mlečnog krem proizvoda Nestle cipiripi, jer je komad gume upao u proizvod. „Nakon obaveštenja proizvođača Nestle Adriatik… »

Mladenović: Ravnoteža u investiranju i jednaki uslovi života

Studio B 08.11.2017
Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović rekao je danas da su kapitalne investicije u gradskom budžetu 2015. godine bile oko dve stotine miliona, a ove više od dve i po milijarde dinara, što je ozbiljno povećanje. On je gostujući na TV Pink naveo… »

Drakulić:Da li je Hrvatska podružnica Vatikana

Studio B 08.11.2017
Slavenka Drakulić, poznata hrvatska književnica i novinarka čiji su romani, eseji i publicistika prevedeni na mnoge svetske jezike, kaže da joj se čini da nikada u Hrvatskoj nije bilo teže biti žena, da je vlada sve totalitarnija i ne sluša druga… »

Fontana na Slaviji počeće da radi sledeće nedelje

Studio B 08.11.2017
Fontana na Slaviji počeće da radi sledeće nedelje, najavio je gradski mendžer Goran Vesić. „Ponovo je napunjen bazen sa vodom u fontani na Slaviji.Izvršene su probe muzike, a narednih dana organizovaće se i probe svetlosnih efekata. Sve je… »

Otvorena renovirana ambulanta u Prnjavoru

Studio B 08.11.2017
U Prnjavoru svečano je otvorena potpuno renovirana ambulanta. Ovaj zdravstveni objekat od 70 metara kvadratnih pružaće usluge za 1600 stanovnika ovog naselja. Gradonačelnik Siniša Mali izrazio je zadovoljstvo što je za samo 6,7 meseci ova ambulanta… »

Avaz:Bačena bomba pored automobila mitropolita Hrizostoma

Studio B 08.11.2017
Fočanska policija traga za jednim ili više nepoznatih lica koja su bacila bombu u krug Bogoslovije, pored automobila „audi A6“, koje koristi mitropolit dabrobosanski Hrizostom. Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, prenosi… »