Izvor: Subotica.com arhiva vesti 08.11.2017

Đaci Hemijske škole pripremali zdrave obroke

Subotica.com 08.11.2017
Povodom obeležavanja Evropskog dana pravilne ishrane i kuvanja sa decom u Hemijsko-tehnološkoj školi održana je akcija pod nazivom „Mladi kuvaju“, u okviru koje su đaci, uz podršku lekara i nutricioniste Centra za promociju zdravlja, pripremali… »

Vremenska prognoza za 9. novembar (četvrtak)

Subotica.com 08.11.2017
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 8 do 13 stepeni, a duvaće slab, pretežno jugoistočni vetar, brzinom do 2 metra u sekundi. Dan će obeležiti delimično oblačno i sveže vreme. Sunce će izaći u 06:34 časova, kada će… »

Pet paralelnih izložbi u Gradskom muzeju

Subotica.com 08.11.2017
U subotičkom Gradskom muzeju zainteresovani građani mogu da pogledaju izložbe: "Boje Reformacije" Mađarskog nacionalnog muzeja iz Budimpešte, novu postavku Galerije mađarske likovne umetnosti u Vojvodini (1830 – 1930.), izložbu Jovan Cvijić –… »

Zbog čega je Webiz edukacija važna za Suboticu?

Subotica.com 08.11.2017
U hotelu Galleria se od 17. do 19. novembra po četvrti put održava Webiz edukacija, namenjena onima koji se bave digitalnim marketingom, ali i onima koji svoj biznis žele da provovišu putem interneta. O značaju Webiza za Suboticu i sugrađane… »

Oni dolaze: Miljana Desnica, učenica OŠ "Sveti Sava" i prvotimac ŽOK "Subotica"

Subotica.com 08.11.2017
U cilju promovisanja talentovanih i izrazito uspešnih učenika osnovnih i srednjih škola u Subotici, njihovih rezultata i postignuća tokom osnovnog i srednjeg obrazovanja nastavljamo serijal tekstova posvećenih ovim mladim ljudima koji su privukli… »

Fudbal: Spartak savladao mladu reprezentaciju Republike Srpske

Subotica.com 08.11.2017
Prvenstvenu pauzu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice. Subotički superligaš u kombinovanom sastavu snage je odmerio sa mladom reprezentacijom Republike Srpske. Kada se činilo da će se utakmica… »

Kada se ostvari san o Americi

Subotica.com 08.11.2017
Studentkinje Ekonomskog fakulteta u Subotici, Milica Abramović i Milana Grba provele su leto radeći i putujući po Sjedninjenim Američkim Državama. Kažu da je za njih to bilo nezaboravno i jednistveno iskustvo, koje ih je osnažilo, osamostalilo i sa… »

Počinje obeležavanje 99 godina od oslobođenja Subotice u Prvom svetskom ratu

Subotica.com 08.11.2017
Obeležavanje 99 godina od ulaska srpske vojske u Suboticu, započeće u četvrtak programom "Subotica 13. novembar 1918 - 13. novembar 2017". Bogat program u trajanju od četiri dana, pripremili su Srpski kulturni centar "Sveti Sava", Bunjevački… »

Održana radionica na temu razvoja i širenja kapaciteta agrobiznisa

Subotica.com 08.11.2017
Trening - radionica, pod nazivom "Razvoj izvoznih i kapaciteta preradne industrije agrobiznis kompanija u Srbiji", započela je danas u Regionalnoj privrednoj komori Severnobačkog okruga. Trening će trajati dva dana, a namenjen je primarnim… »

Održana svečana akademija Kola srpskih sestara

Subotica.com 08.11.2017
Svečanom akademijom u prepunoj Velikoj većnici Gradske kuće subotički odbor Kola srpskih sestara obeležio je sinoć 79 godina od osnivanja i četvrt veka od obnove rada. Na temeljima Dobrotvorne zadruge Srpkinja, Mesni odbor Kola srpskih sestara u… »