Izvor: Svet plus/Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Džoni Dep i Ubistvo u Orijent Ekspresu od sutra u bioskopima! VIDEO

Svet plus 08.11.2017
Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje večeras u bioskopu „Sinepleks Ušće“, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije… »

ZADRUGA: Miki u okršaju sa Žižom - Jelena Golubović je zlato za tebe! VIDEO

Svet plus 08.11.2017
U rijalitiju "Zadruga" došlo je do rasprave između Mikija Đuričića, Saške Karan i Žiže Stojanović. Njih dvoje optuživali su glumicu kako se sve vreme folira, a Žiža se branila rečima kako to nije tačno. U rijalitiju " Zadruga" desila se… »

Marija Šerifović priprema muzički spektakl!

Svet plus 08.11.2017
Posle višemesečnog rada, Marija Šerifović konačno je zadovoljna svojim novim hitom pod nazivom “11” koji će simblično objaviti 11. novembra u 11 časova i 11 minuta. Pevačica je veoma ponosna na ovu pesmu, na kojoj je radilo 30 vrsnih… »

Marina Tucaković progovorila o smrti sina!

Svet plus 08.11.2017
Marina Tucaković doživela je veliku tragediju kada je 2008. godine izgubila sina. Napisala je mnogo hitova za većinu pevača sa naše javne scene, a jedan od njih je i posvetila sinu Milošu. Marina Tucaković jedna je od najuspešnijih tekstopisaca… »

ZADRUGA: Đeksonu prekipelo pa skočio kroz prozor! VIDEO

Svet plus 08.11.2017
U rijalitiju "Zadruga" desilo se nešto potpuno neočekivano. U toku svađe sa Minom Vrbaški, Nikola Đerić Đekson skočio je kroz prozor. On se iznervirao jer nije mogao da pobegne od svoje devojke, pa je odlučio da uradu takvu stvar. Nemanju… »

Ovih 9 činjenica otkriva da li ste seksualno sazreli!

Svet plus 08.11.2017
Maštarije koje uključuju fantastičnog neznanca su daleka prošlost. Sad je seks postao deo vašeg svakodnevnog života, a većina ljudi prolazi kroz devet promena koje označavaju seksualnu zrelost. 1. Više se nikome ne dokazujete Nema više stresa… »

ZADRUGA: Na Farmi je našla dečka, a večeras ulazi da napravi šou! VIDEO

Svet plus 08.11.2017
Rijaliti "Zadruga" ne prestaje da iznenađuje i učesnike i gledaoce. Pevačica koja je našla dečka na "Farmi", večeras ulazi u "Zadrugu" i spremna je da napravi potpuni haos. Učesnici će se oraspoložiti kada je vide, pogotovo zato što među njima… »

ZADRUGA: Dok je Mina histerisala, Anđela Veštica poslala video poruku u kojoj je ismeva! VIDEO

Svet plus 08.11.2017
Anđela Veštica, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", tokom svog boravka sukobila se sa Minom Vrbaški, jer joj je preotela dečka - Đeksona. Anđela je besna na nekadašnju drugaricu, i takvu izdaju joj neće oprostiti. Anđela… »

PREMIJERA: Nedeljko Bajić Baja oduševio publiku novom pesmom - Ključ! VIDEO

Svet plus 08.11.2017
Nakon kraće pauze, popularni pevač Nedeljko Bajić Baja, predstavio je vernim fanova spot za pesmu "Ključ". Za kratko vreme spot je zabeležio veliki broj pregleda, a komentari publike su fantastični. Legendarni pevač, Nedeljko Bajić Baja, posle… »

ZADRUGA: Nakon što je Anđelo preplakao noć, oglasio se njegov najbolji drug!

Svet plus 08.11.2017
Anđelo Ranković već prvih dana u rijalitiju "Zadruga" privukao je pažnju gledalaca i postao miljenik žena, a svoje srce poklonio je mladoj pevačici Teodori Džehverović. On njoj neretko priređuje ljubomorne scene, a suze i svađe postale su deo… »