Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Rasta otvorio dušu: Ana Nikolić i ja smo se razveli, ali...

Večernje novosti 08.11.2017
Reper Stefan Đurić Rasta potvrdio je pisanje medija da su se njegova supruga pevačica Ana Nikolić i on razveli posle nešto više od godinu dana braka. Reper Stefan Đurić Rasta potvrdio je pisanje medija da su se njegova supruga pevačica Ana… »

Na meniju večere u čast Donalda Trampa u Južnoj Koreji naći će se i sos stariji od SAD

Večernje novosti 07.11.2017
Na meniju večere koja će u čast američkog predsednika Donalda Trampa biti priređena danas u Seulu naći će se i poseban sos, koji je više od 100 godina stariji od Sjedinjenih Američkih Država. Na meniju večere koja će u čast američkog… »

Princeza Danica trudna

Večernje novosti 08.11.2017
U dom Karađorđevića dogodine stiže prinova. PRINC Filip i princeza Danica Karađorđević, koji su se pre mesec dana venčali u Sabornoj crkvi u Beogradu, postaće sledeće godine roditelji. Lepu vest saopštila je buduća mama, ćerka našeg slikara… »

Neo-soul pevačica Rut Koleva 10. novembra u Beogradu (Video)

Večernje novosti 08.11.2017
Neo-soul otkriće Balkana - Rut Koleva, održaće koncert u klubu SOUL Society 10. novembra u 22 sata, gde će predstaviti svoj autorski album i autentični zvuk koji će verovatno razbiti svaki stereotip o bugarskoj muzičkoj sceni. Neo-soul otkriće… »

Donald Saterlend dobija počasnog Oskara

Večernje novosti 08.11.2017
Čuveni glumac (82) će primiti počasno priznanje u subotu, na devetoj godišnjoj manifestaciji Gaverners Avords filmske akademije AMPAS. Čuveni kanadski glumac Donald Saterlend konačno će dobiti Oskara, posle više od 50 godina zapaženih filmskih… »

Tema plus Drugi put je kasno za prvi utisak

Večernje novosti 08.11.2017
Istraživanja pokazuju da je idealno kada sagovornika gledamo u oči 60 do 70 posto vremena, a čak 93 posto poruka se prenosi bez govora. ĆUTE, ne progovaraju. On ishitreno naginje glavu ka njoj, ona prekršta ruke. Na njegovu zainteresovanost, odgovara… »

Zaljubljena Žiža izgubila kompas

Večernje novosti 08.11.2017
Zbog igre istine u rijalitiju "Zadruga" započele nove svađe takmičara. IGRA istine u rijalitiju "Zadruga", ponovo je dovela do novih svađa među takmičarima. Milan Milošević je pitao vođu Zoranu Stefanov da li je za potrčke izabrala Filipa… »

Praktični prsluci

Večernje novosti 08.11.2017
Bilo da se opredelite za model od vodootpornog materijala ili neki sportski model sa džepovima, nećete pogrešiti. PRSLUCI su jedan od najomiljenijih komada muške garderobe, jer vas greju i omogućavaju maksimalnu slobodu pokreta. Bilo da se opredelite… »

Drvo za atraktivnu dnevnu sobu

Večernje novosti 08.11.2017
Odaberite pet biljaka koje mogu da se oblikuju poput stabla. JEDNO i veoma vredno drvo u dnevnoj sobi može da zameni čitavu "džunglu" saksija sa raznim cvećem, atraktivnije je, a prostor deluje čistije i lakši je za održavanje. Kupovina odrasle… »

Veze Pet osnovnih tipova prevare

Večernje novosti 08.11.2017
Stručnjaci navode da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera. Stručnjaci za veze su otišli korak dalje u analizi "vrsta" i nivoa varanja, navodeći da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera. * Lagano "lutanje" Ova prevara nije fizička, pa… »