Zabava arhiva vesti 08.11.2017

"Razveli smo se,: ali ćemo se uvek voleti" Rasta se oglasio otvorenim pismom pošto ga je Ana Nikolić ostavila

Blic 08.11.2017
Prošle nedelje odjeknula je vest da se Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razvode posle nešto više od godinu dana braka. Ana se prva oglasila posle nekoliko dana ćutanja emotivnim obrazloženjem, koje možete pročitati u posebnoj vesti. Rasti je… »

Voditeljke sa osmehom predstavile prvi broj magazina: Živite život poznatih i saznajte sve uz Glossy!

Kurir 08.11.2017
Na trafikama širom Srbije nastala je pomama! Veliko interesovanje vlada za prvim brojem magazina Glossy, a domaće zvezde su sa oduševljenjem objavljivle fotografije na društvenim mrežama. Svima poznate voditeljke Bojana Ristivojević i Jelena… »

Otvoren restoran u kome su zaposleni oboleli od HIV: Glavni kuvar je zaražen virusom (VIDEO)

Vesti online 08.11.2017
Grupa kanadskih gurmana otvorila je privremeni restoran u kome rade osobe zaražene HIV-om, u nastojanju da sruše predrasude o prenošenju tog virusa. Restoran je otvoren u Torontu u utorak, a kuvar je osoba zaražena HIV virusom, da bi se demantovalo da… »

Soja sos star 360 godina na večeri za Trampa

Radio 021 08.11.2017
Soja sos star 360 našao se na jelovniku državnog banketa koji je Južna Koreja organizovala za američkog predsednika Donalda Trampa. Na večeri su posluženi goveđa rebra sa sosom, napravljenim od "izuzetnog, 360 godina starog, soja sosa", rekao je… »

Stiže beba u kraljevsku porodicu: Danica i Filip Karađorđević postaju roditelji

Blic 08.11.2017
Filip Karađorđević oženio je Danicu Marinković 7. oktobra u Beogradu, a sledeće godine u kraljevsku porodicu stiže prinova. Samo mesec dana nakon venčanja, princ i princeza su otkrili da će postati roditelji: - Venčanje kao simbol naše ljubavi… »

Nemačka: Otkriven rimski put u Ahenu

Blic 07.11.2017
U gradu Ahenu, na zapadu Nemačke, otkriven je drevni rimski put, javlaj AP. Gradski arheolog Andreas Šaub iz Ahena rekao je da je put širok šest metara, a da bi mogao da datira iz 2. veka nove ere. Šaub smatra da je put povezivao Ahen, tada važno… »

"Jezero smrti" - ako pokušate da se okupate, umirete za sat vremena

Vesti online 08.11.2017
Jezero Karačaj izgleda kao vrlo prijatno mesto na kojem biste se mogli odmoriti i ne trošiti previše novca. Ipak, postoji samo jedan problem – ne biste se vratili živi. Naime, nakon samo sat vremena provedenih ovde nivo radijacije u vašem telu… »

„Ubistvo u Orijent ekspresu“ sa Džonijem Depom od 9. novembra u domaćim bioskopima

RTS 08.11.2017
Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje večeras u bioskopu „Sinepleks Ušće“, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije… »

Pet stvari koje štete jednako kao i pušenje

B92 08.11.2017
Svest o štetnosti pušenja globalno je sve rasprostranjenija, međutim, moderno vreme donosi niz faktora koji pušenje postupno pomeraju sa vrha liste smrtonosnih navika, upozoravaju američki naučnici. Usamljenost - Novija istraživanja pokazuju da je… »

„Bestbit“ svira album "Sgt. Pepper's" u Domu omladine

RTS 08.11.2017
Beogradski sastav koji svira muziku „Bitlsa“ – „Bestbit“ – održaće 22. decembra tradicionalni prednovogodišnji koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Kao i uvek, program je posvećen jednom od nezaboravnih albuma legendarnog… »