Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Razveo sam se od brata i prijatelja!

Mondo 08.11.2017
Reper na Instagramu nahvalio bivšu suprugu i potvrdio rastanak. Reper Stefan Đurić Rasta obratio se pratiocima na Instagramu i potvrdio da se razveo od Ane Nikolić, sa kojom ima kćerku Taru. Rasta je ranije pevačicu, sa kojom je bio sudija u emisiji… »

Voditeljke sa osmehom predstavile prvi broj magazina: Živite život poznatih i saznajte sve uz Glossy!

Kurir 08.11.2017
Na trafikama širom Srbije nastala je pomama! Veliko interesovanje vlada za prvim brojem magazina Glossy, a domaće zvezde su sa oduševljenjem objavljivle fotografije na društvenim mrežama. Svima poznate voditeljke Bojana Ristivojević i Jelena… »

Kanada: Otvoren restoran u kome su zaposleni oboleli od HIV-a

Dnevnik 08.11.2017
TORONTO: Grupa kanadskih gurmana otvorila je privremeni restoran u kome rade osobe zaražene HIV-om, u nastojanju da sruše predrasude o prenošenju tog virusa. Restoran je otvoren u Torontu u utorak, a kuvar je osoba zaražena HIV virusom, da bi se… »

Na meniju večere u čast Donalda Trampa u Južnoj Koreji naći će se i sos stariji od SAD

Večernje novosti 07.11.2017
Na meniju večere koja će u čast američkog predsednika Donalda Trampa biti priređena danas u Seulu naći će se i poseban sos, koji je više od 100 godina stariji od Sjedinjenih Američkih Država. Na meniju večere koja će u čast američkog… »

Princeza Danica trudna

Večernje novosti 08.11.2017
U dom Karađorđevića dogodine stiže prinova. PRINC Filip i princeza Danica Karađorđević, koji su se pre mesec dana venčali u Sabornoj crkvi u Beogradu, postaće sledeće godine roditelji. Lepu vest saopštila je buduća mama, ćerka našeg slikara… »

Nemci slučajno pronašli rimski put star 19 vekova

Radio 021 08.11.2017
U gradu Ahenu, na zapadu Nemačke, otkriven je drevni rimski put. Gradski arheolog Andreas Šaub iz Ahena rekao je da je put širok šest metara, a da bi mogao da datira iz 2. veka nove ere. On smatra da je put povezivao Ahen, tada važno naselje, sa onim… »

Kupanje u ovom jezeru bi vas ubilo za samo jedan sat

B92 08.11.2017
Jezero Karačaj izgleda kao vrlo prijatno mesto na kojem biste se mogli odmoriti i ne trošiti previše novca. Ipak, postoji samo jedan problem – ne biste se vratili živi. Naime, nakon samo sat vremena provedenih ovde nivo radijacije u vašem telu… »

„Ubistvo u Orijent ekspresu“ sa Džonijem Depom od 9. novembra u domaćim bioskopima

RTS 08.11.2017
Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje večeras u bioskopu „Sinepleks Ušće“, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije… »

Pet stvari koje su postale veće ubice od pušenja

Blic 08.11.2017
Svest o štetnosti pušenja globalno je sve veća, ali moderno vreme karakteriše niz faktora koji pušenje postupno sklanjaju s vrha popisa smrtonosnih navika, upozoravaju britanski naučnici. Ovo je pet stvari za koje britanska naučna studija ističe… »

Koncert The Bestbeat 22. decembra

Danas 08.11.2017
Beogradski Beatles tribute sastav The Bestbeat održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda, 22. decembra sa početkom u 20 časova. Kao i uvek, program je posvećen jednom od nezaboravnih albuma legendarnog… »