Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Razveo sam se od brata i prijatelja!

Mondo 08.11.2017
Reper na Instagramu nahvalio bivšu suprugu i potvrdio rastanak. Reper Stefan Đurić Rasta obratio se pratiocima na Instagramu i potvrdio da se razveo od Ane Nikolić, sa kojom ima kćerku Taru. Rasta je ranije pevačicu, sa kojom je bio sudija u emisiji… »

Voditeljke sa osmehom predstavile prvi broj magazina: Živite život poznatih i saznajte sve uz Glossy!

Kurir 08.11.2017
Na trafikama širom Srbije nastala je pomama! Veliko interesovanje vlada za prvim brojem magazina Glossy, a domaće zvezde su sa oduševljenjem objavljivle fotografije na društvenim mrežama. Svima poznate voditeljke Bojana Ristivojević i Jelena… »

Kanada: Otvoren restoran u kome su zaposleni oboleli od HIV-a

Dnevnik 08.11.2017
TORONTO: Grupa kanadskih gurmana otvorila je privremeni restoran u kome rade osobe zaražene HIV-om, u nastojanju da sruše predrasude o prenošenju tog virusa. Restoran je otvoren u Torontu u utorak, a kuvar je osoba zaražena HIV virusom, da bi se… »

Soja sos star 360 godina na večeri za Trampa

Radio 021 08.11.2017
Soja sos star 360 našao se na jelovniku državnog banketa koji je Južna Koreja organizovala za američkog predsednika Donalda Trampa. Na večeri su posluženi goveđa rebra sa sosom, napravljenim od "izuzetnog, 360 godina starog, soja sosa", rekao je… »

Danica i Filip karađorđević postaju roditelji: Beba stiže sledeće godine! Čitajte u magazinu Glossy!

Kurir 08.11.2017
"Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo s osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz… »

Nemci slučajno otkrili rimski put star 19 vekova

Vesti online 08.11.2017
U gradu Ahenu, na zapadu Nemačke, otkriven je drevni rimski put pukom slučajnošću. Ovo otkriće je obradovalo arheologe jer nije postojala nikakva informacija o ovakvom putu. Gradski arheolog Andreas Šaub iz Ahena rekao je da je put širok šest… »

"Jezero smrti" - ako pokušate da se okupate, umirete za sat vremena

Vesti online 08.11.2017
Jezero Karačaj izgleda kao vrlo prijatno mesto na kojem biste se mogli odmoriti i ne trošiti previše novca. Ipak, postoji samo jedan problem – ne biste se vratili živi. Naime, nakon samo sat vremena provedenih ovde nivo radijacije u vašem telu… »

„Ubistvo u Orijent ekspresu“ sa Džonijem Depom od 9. novembra u domaćim bioskopima

RTS 08.11.2017
Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje večeras u bioskopu „Sinepleks Ušće“, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije… »

Pet stvari koje štete jednako kao i pušenje

B92 08.11.2017
Svest o štetnosti pušenja globalno je sve rasprostranjenija, međutim, moderno vreme donosi niz faktora koji pušenje postupno pomeraju sa vrha liste smrtonosnih navika, upozoravaju američki naučnici. Usamljenost - Novija istraživanja pokazuju da je… »

Koncert The Bestbeat 22. decembra

Danas 08.11.2017
Beogradski Beatles tribute sastav The Bestbeat održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda, 22. decembra sa početkom u 20 časova. Kao i uvek, program je posvećen jednom od nezaboravnih albuma legendarnog… »