Vojvodina arhiva vesti 08.11.2017

NOVOSAĐANI: Kroz fotografiju sam bolje upoznao Novi Sad

Moj Novi Sad 08.11.2017
Po obrazovanju inženjer u duši umetnik, naš sugrađanin skrenuo je na sebe pažnju pre godinu dana osvajanjem zlatne i bronzane medalje Foto saveza Srbije, za dve fotografije, na godišnjoj izložbi Foto kluba Novi Sad 2016. Miloš Krstić rodio se u… »

Pet paralelnih izložbi u Gradskom muzeju

Subotica.com 08.11.2017
U subotičkom Gradskom muzeju zainteresovani građani mogu da pogledaju izložbe: "Boje Reformacije" Mađarskog nacionalnog muzeja iz Budimpešte, novu postavku Galerije mađarske likovne umetnosti u Vojvodini (1830 – 1930.), izložbu Jovan Cvijić –… »

Zbog čega je Webiz edukacija važna za Suboticu?

Subotica.com 08.11.2017
U hotelu Galleria se od 17. do 19. novembra po četvrti put održava Webiz edukacija, namenjena onima koji se bave digitalnim marketingom, ali i onima koji svoj biznis žele da provovišu putem interneta. O značaju Webiza za Suboticu i sugrađane… »

Oni dolaze: Miljana Desnica, učenica OŠ "Sveti Sava" i prvotimac ŽOK "Subotica"

Subotica.com 08.11.2017
U cilju promovisanja talentovanih i izrazito uspešnih učenika osnovnih i srednjih škola u Subotici, njihovih rezultata i postignuća tokom osnovnog i srednjeg obrazovanja nastavljamo serijal tekstova posvećenih ovim mladim ljudima koji su privukli… »

Fudbal: Spartak savladao mladu reprezentaciju Republike Srpske

Subotica.com 08.11.2017
Prvenstvenu pauzu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice. Subotički superligaš u kombinovanom sastavu snage je odmerio sa mladom reprezentacijom Republike Srpske. Kada se činilo da će se utakmica… »

Pozivi na javni uvid planova regulacije delova Novog Sada

Dnevnik 08.11.2017
Gradska Uprava za urbanizam i graševinske poslove raspisala je rane javne uvide u planove regulacije pojedinih delova Grada Novog Sada. Na osnovu člana 45a. Zakona o planiranju i izgradnji (“Službeni glasnik RS” br. 72/09, 81/09 - ispr., 64/10 -… »

Novosadski servis: Pesničko veče

Dnevnik 08.11.2017
Promocija zbirki pesama Ilinke Marković „Između juče i danas” i „Pravo na život” biće održana u četvrtak od 19 sati u Čitaonici Gradske biblioteke (Dunavska 1). O delima će govoriti Verica Sekirarski iz Književne omladine Srbije, koja je… »

"Anika i njena vremena" najbolja na pozorišnom festivalu u Aranđelovcu

RTV 08.11.2017
NOVI SAD - Predstava Anika i njena vremena autorke i rediteljke Ane Đorđević (koprodukcija Srpskog narodnog pozorišta i Beo art-a) najbolja je predstava po mišljenju publike na 13. pozorišnom festivalu, koji je pod nazivom "U potrazi za smislom"… »

Proverite zašto je dobro svako jutro piti vodu sa medom

Moj Novi Sad 08.11.2017
Ovaj jednostavni napitak koji u sebi sadrži jednu od najzdravijih namirnica na svetu pravi je saveznik u očuvanju dobrog zdravstvenog stanja, a pomaže i kod mršavljenja. Opšte je poznato da je med jedna od najzdravijih namirnica na svetu. Kaže se da… »

Pet osnovnih tipova prevare

Moj Novi Sad 08.11.2017
Stručnjaci navode da postoji pet osnovnih tipova prevare partnera. Lagano "lutanje" Ova prevara nije fizička, pa ni emocionalna, već se dešava onda kada pomislimo na drugu osobu, počnemo da maštamo o njoj ili zamišljamo kako bi nam bilo da smo… »