Arhiva vesti 09.11.2017

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima sledeće nedelje

Politika 09.11.2017
Razgovaraću sredinom decembra sa Putinom o bilateralnim odnosima, politici, ekonomiji i svemu što se zbiva u regionu, Evropi i svetu, istakao predsednik Srbije. Predsednik Srbije je rekao i da bi iduće nedelje SNS trebalo da donese odluku o stavu koji… »

Nije se dugo čekalo na novu direktorku RFZO: Jedna v.d. podnela ostavku, Vlada odmah imenovala drugu

Kurir 09.11.2017
Vlada Srbije donela je danas rešenje po kojem će vršilac dužnosti direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje biti doktor Sanja Radojević Škodrić. Vlada je donela rešenje kojim se daje prethodna saglasnost za imenovanje Sanje Radojević… »

NS: U akciji SBPOK-BIA uhapšen Radoslav Cvijović Cviko

Dnevnik 09.11.2017
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) u saradnji s Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA) i Specijalnom antiterorističkom jedinicom (SAJ) uhapsili su večeras u Novom Sadu Radoslava Cvijovića Cvika. Akcija specijalaca… »

Dušan Tadić: Bilo mi je divno i uživao sam

Mondo 09.11.2017
Dušan Tadić pred prijateljsku utakmicu sa Kinom izjavio da Srbija uvek ide na pobedu, prisetio se dana provedenih u Kini za vreme Olimpijskih igara 2008. Bilo da je prijateljska utakmica ili da se igra za bodove, za Dušana Tadića u dresu Srbije nema… »

Potpisan posao veka: Kinezi stižu na Aljasku

Vesti online 09.11.2017
Američke kompanije, od proizvođača čipova Kalkoma do proizvođača aviona Boing, potpisale su mnoštvo sporazuma tokom posete SAD predsednika Pekingu. Njihova vrednost, kako izveštava Rojters, iznosi čak 250 milijardi dolara. Prema jednom od… »

Hapšenje u Novom Sadu zbog ubistva iz 2014.

RTS 09.11.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su noćas M. B. (46), osuđenog za krivično delo teško ubistvo nad Vojislavom Škrbićem, 22. maja 2014. godine. Miloš Buha (46), koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva… »

Hapšenje u Kragujevcu: Privedeni zbog pokušaja ubistva i zlostavljanja mladića

Večernje novosti 09.11.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su J. D. (26) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu… »

Srbija menja formaciju

Mozzart sport 09.11.2017
Trebalo bi da igramo sa dva štopera protiv Kine u prijateljskom meču. Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i standardni reprezentaivac Dušan Tadić poručili su da veoma respektuju selekciju Kine pred… »

MSP: Slučaj smrti ambasadora Potežice stavljen ad akta

Politika 09.11.2017
Na osnovu istraga koje su sproveli tuniski sudski organi, slučaj smrti ambasadora Srbije u Libiji Olivera Potežice stavljen je ad akta zbog nedostatka dokaza o krivičnoj prirodi njegove smrti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. Ministarstvo… »

Pokrenuta istraga za pedofiliju u B.P. Selu, 13 maloletnika oštećeno

Dnevnik 09.11.2017
Viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran potvrdio je za “Dnevnik” da je pokrenuo istragu protiv K. G. S. i B. S., oboje iz Insbruka, Republika Austrija, kao i protiv i M. B. iz Bačkog Petrovog Sela, zbog postojanja osnovane sumnje da su… »