Arhiva vesti 10.11.2017

Akcija u Pragu i Novom Sadu, "pala" petorka FOTO/VIDEO

B92 10.11.2017
Novi Sad -- U akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP, BIA i policije i tužilaštva Češke, u Pragu i Novom Sadu uhapšeno je pet članova kriminalne grupe. Oni su uhapšeni zbog osnova sumnje da su trgovali kokainom. Uhapšeni su R… »

Loše nakon 20 minuta - Delije znaju ko je spas (TVITOVI)

Sportske.net 10.11.2017
Jako slabo poluvreme Crvene zvezde u Malagi. Izabranici Dušana Alimpijevića su odigrali loše obe četvrtine, pa Unikaha nakon prvih 20 minuta vodi sa 45:31. Već na startu Crvenu zvezdu nije služio šut, a odbrana nije bila na najvišem nivou. Počelo… »

Bliža Banjaluka od Sarajeva

Slobodna Evropa 10.11.2017
„Srbija želi da zadrži posebne odnose sa Republikom Srpskom, a saradnja će u narednom periodu biti intenzivirana“, izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nakon osme po redu zajedničke sednice Vlada Srbije i Republike Srpske koja je… »

Od malih boginja do sada obolele 93 osobe, najmlađa beba od tri meseca

Dnevnik 10.11.2017
U Srbiji su od početka oktobra od malih boginja obolele 93 osobe, a epidemija je prijavljena u Beogradu, srpskim enklavama na KiM, Bujanovcu i Kraljevu, gde su prijavljena četiri nova slučaja. Najmlađi pacijent je beba od tri meseca, a najstariji ima… »

Znao: da su njegovi pilići zaraženi salmonelom, ali ih je svejedno prodao dvema firmama u Srbiji

Blic 10.11.2017
Čak 10.000 pilića zaraženih salmonelom isporučio je Božo Đurđević sa svoje farme u Banatskom Dvoru dvema firmama za preradu i plasman mesa, ali srećom, zaraženo meso nije dospelo na tržište, čime je sprečena zdravstvena katastrofa. Što je… »

VIDEO: Jokić servirao osvetu Vestbruku, sevnuo lakat Somborca

Vesti online 10.11.2017
Na pripremnom meču pred start nove sezone, plej Oklahome Rasel Vestrbruk je namerno odgurnuo Nikolu Jokiću. Stara poslovica kaže: "Pamti, pa vrati". Centar Denvera u trijumfu Nagetsa nad Tanderom laktom je zakačio po nosu zvezdu NBA lige. Nikola… »

Evans: Sudija tvrdi da je video nešto što se nije dogodilo

Novi magazin 10.11.2017
Fudbaler Severne Irske Džoni Evans rekao je da je penal koji je sudija dosudio Švajcarskoj u baražu za Svetsko prvenstvo, veća nepravda i najgora sudijska odluka još od igranja rukom Tijerija Anrija koje je Irsku lišila odlaska na Mundijal 2010… »

Putin i Tramp na istom mestu, ali sastanka neće biti?

Dnevnik 10.11.2017
DANANG: Predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Vladimir Putin i Donald Tramp danas su se rukovali i kratko razgovarali na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Vijetnamu. Dvojica predsednika su se rukovali i razmenili nekoliko… »

Brnabić u Pošti: Isplatite plate iz dobiti

SEEbiz 10.11.2017
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima reprezentativnih sindikata JP „Pošta Srbije" i v.d direktorkom tog preduzeća Mirom Petrović. Na sastanku je dogovoreno da je prihvatljivo rešenje da se isplata zarade zaposlenima obavi… »

Park u Ulici kralja Milana poneo naziv „Aleksandrov”

Politika 10.11.2017
Spomen-tablu u znak sećanja na poginule igrače i pevače otkrili su rukovodioci obnovljenog ansambla „Aleksandrov” i ansambla Ministarstva odbrane Srbije „Stanislav Binički”. Devojački park u Ulici kralja Milana, preko puta Skupštine grada u… »