Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 12.11.2017

Požar u Viči ugašen, nema povrđenih

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Lučani - Požar koji je juče oko 18 sati izbio u selu Viča u potpunosti je ugašen i tom prilikom nije bilo povređenih. Vatra je zahvatila objekat površine od preko 200 kvadrata. U objektu su se nalazile razne mašine, mašinska oprema, bicikli i… »

Vučić: Odluka o izborima sledeće subote

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić kaže da će odluka o izborima, beogradskim i eventulano parlamentarnim, biti doneta naredne subote kada će biti održane sednice dva glavna organa Srpske napredene stranke. "Odluku o izborima saznaćete… »

Narednih dana formiranje ministarske grupe zbog vršnjačkog nasilja

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da će narednih dana biti formirana ministarska grupa koja će na operativnom planu početi da radi "dublje i više" na pitanju vršnjačkog nasilja. Šarčević je za… »

Kontejneri prepuni smeća na putu Guča - Čačak

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Lučani - Kontejneri prepuni smeća mesecima se ne prazne na teritoriji gornjeg Dragačeva. Meštani ovih sela su ogorčeni a svako ko prođe putem od Čačka do Guče videće prepunjene kontejnere čiji sadržaj raznose psi i mačke lutalice. Miloš… »

Kameni most pušten u saobraćaj, meštani ulice 503 mogu da odahnu

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Čačak - Kameni most u Trbušanima pušten je danas u saobraćaj, kao i deonica puta od mosta do kružnog toka u Ljubiću. Gradonačelnik Čačka Milun Todorović najavio je da će rekonstrukcija mosta biti završena do 15. novembra. Preduzeće Štrabag… »

Parezanović: Ideja o bojkotu izbora osmišljena u stranim ambasadama

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Čačak - Narodni poslanik Marko Parezanović tvrdi da najava bojkota izbora od strane Saše Jankovića i Boška Obradovića u istom danu nije nimalo slučajna. Parezanović smatra da se radi o nezrelom, kukavičkom, ali veoma opasnom planu koji je dobro… »

Prijepolje: Dveri podržavaju protest, najgora vlast u istoriji grada

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Prijepolje - Opštinski odbor Dveri u Prijepolju najavio je podršku protestu građana koji je najavljen za sutra u 9.30 ispred sale u Domu kulture u kojoj će zasedati lokalni parlament. Oni u svom saopštenju dostavljenom medijima tvrde da je trenutna… »

Konkursi za dodelu sadnica malina i poljoprivrednih alata

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Ivanjica - Opština Ivanjica raspisala je konkurse za dodelu po 1000 sadnica maline sorte vilamet i za ostvarivanje podsticaja za nabavku motornih prskalica, leđnih prskalica i atomizera, motornih kosilica-trimera, i motornih testera snage do 1,7 kW… »

Cilj države održavanje puteva prema učinku

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Cilj države je da do kraja iduće godine bude pokrivenih svih 15.000 kilometra održavanja puteva prema učinku, a putevi će se održavati u skladu s vremenskim prilikama te se nabavlja i 18 meteo-stanica, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu… »

SNS: Nema većih antinaprednjaka od bivših naprednjaka

Glas Zapadne Srbije 12.11.2017
Čačak - Gradski odbor SNS u Čačku oglasio se saopštenjem povodom navoda iznetih na konferenciji za novinare GG “Za napredniji Čačak“. "Od uvođenja višestranačja u Srbiju pokazalo se da nama većih antikomunista od bivših komunista, a od… »