Izvor: Jugmedia arhiva vesti 12.11.2017

BRUKA Skitnica ukrao viljušku iz doba Nemanjića

Jugmedia 12.11.2017
Iz Galerije Narodnog muzeja u Vranju, neposredno pre otvaranja gostujuće izložbe Narodnog muzeja iz Kraljeva, ukradena je viljuška iz 13.veka, jedna od tri u Srbiji koje se vezuju za srpsku vladarsku dinastiju Nemanjića. Umesto slavskog kolača… »

Sin pronašao mrtvog oca u reci

Jugmedia 12.11.2017
Osamdesetdvogodišnji Boško Filipović iz niškog sela Popovac, čiji je nestanak prijavljen juče, pronađen je mrtav jutros u reci Nišavi. Nesrećni starac je poslednji put viđen u subotu oko 13 sati, kada je otišao iz kuće u kojoj je živeo sa… »

RK Radan – RK Planinka PV – 2 21: 25 (8:10)

Jugmedia 12.11.2017
Podmlađeni sastav Lebančana poražen je od goste iz Kuršumlije koji su bili bolji u oba dela igre. Jedino što su domaći uspeli da urade na ovoj utakmici to je da imaju na početku utakmice prednsot od četiri pogodka (8:4 ) ali je to bilo nedovoljno… »

Bošnjačani nastavili sa serijom pobeda, Radan savladan sa 2:0

Jugmedia 12.11.2017
Sedma uzastopna i možda najslađa „trojka“ Jedinstva iz Bošnjaca u komšijskom deriju sa Radanom iz Lebana koga su nadigrali u svim elementima fudbalske igre, naročito u prvom delu kada su i postigli oba pogotka. U nastavku rutinskom igrom uspeli… »

Zlatiborske zore više niko ne prašta

Jugmedia 12.11.2017
Sunce da isprati u poslednjoj šetnji iznad Zlatiborskog sela me je poslužilo, a ovog puta tu je bio samo sedi pastir, njegovo stado, zlatna trava i među njima zeleni borovi – prizor koje sve ređe možete zateći na planini koju je prvi na mapu… »