Arhiva » Vesti » Auto blog 14.11.2017

McLaren 720S Black And Gold by MSO

Auto blog utorak, 14. novembar 2017.  |  Vrelegume.rs

McLaren 720S u crno-zlatnoj kombinaciji

Specijalno odeljenje McLarena (MSO) je dizajniralo jedinstven primerak superautomobila McLaren 720S, inspirisan rečima Brusa McLarena, koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Dubaiju, od 14. do 18. novembra.

Naime, ovo odeljenje McLarena ima potpunu slobodu kada je reč o dizajnu McLarenovih vozila, pa zbog toga prave tako sjajne četvorotočkaše. Ovog puta su superautomobil, McLaren 720S ofarbali u tamno crnu boju sa zlatnim detaljima. U zlatnu boju su ofarbane aluminijumske felne kao i komponente enterijera, dok je štit motora izrađen od 24-karatnog zlata.

Zadnji spojler je veoma jedinstven jer je na njemu, arapskim slovima, i u stilu koji podseća na izgled Dubaija, ispisan citat osnivača McLarena “život se meri uspesima, a ne samo godinama”. Ljudi iz kompanije su se na ovaj potez odlučili zato što se “taj citat ne odnosi samo na McLaren, već i na Dubaji, koji je u poslednjih četiri decenija postigao toliko puno”, rekao je Andreas Baris, direktor McLarena za Bliski Istok, Afriku i Latinsku Ameriku.

Za sređivanje automobila bilo je potrebno 120 sati, od čega čak 30 samo na izradu natpisa na zadnjem spojleru. Ovaj model dolazi sa paketom Performans opreme, što obuhvata novi spliter i usisnike za vazduh na prednjem delu, novi zadnji branik i panel krova. Enterijer izgleda jednako impresivno. A što se performansi tiče, četvorolitarski V8 agregat sa dva turbo punjača automobilu omogućava da od 0 do 200 km/h ubrzava za svega 7,8 sekundi, i maksimalnu brzinu od 341 km/h.

Izvor: Vrelegume.rs

Foto: McLaren


Objavljeno na sajtu autoblog.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

McLaren 720S u crno-zlatnoj kombinaciji

Vrele gume utorak, 14. novembar 2017.

Ključne reči

Sajam automobila McLaren

©2018 Netmark d.o.o.