Izvor: Alo arhiva vesti 14.11.2017

Zabelelo se i Sarajevo, problemi u saobraćaju

Alo 14.11.2017
U Bosni i Hercegovini sneg na kolovozu usporava saobraćanje na većini puteva u višim planinskim predelima. Kako je javila Fena, posebno se izdvaja područje Romanije, gde je od sinoć na snazi obustava saobraćaja za teretna vozila s prikolicom i… »

Deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina, evo zbog čega

Alo 14.11.2017
Zahrija je morala odmah da kupi avionsku kartu i vrati se u Crnu Goru, nakon čega se u suzama oprostila od sinova Elvira i Arijana. Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali… »

Optužnica protiv Medojevića

Alo 14.11.2017
Specijalno državno tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevića kome se na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca u produženom trajanju. Optužnica je dostavljena Višem sudu na… »

Muškarac s Kosova uleteo u kasarnu

Alo 14.11.2017
Makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je u Skoplju uhapšen muškarac sa Kosova. On je uhapšen zbog "neovlašćenog ulaska u vojni objekat i pravljenje skica ili crteža vojnog objekta". Kako se navodi, H.R. (58) je zatečen… »

Gori zgrada, zarobljeni stanari

Alo 14.11.2017
Panika u sarajevskoj zgradi posle izbijanja požara. Vatrogasci i Hitna pomoć pokušavaju da dođu do zaglavljenih stanara i ukažu im pomoć. Tačan broj nije poznat, ali mnogo stanara zgrade u sarajevskom naselju Alipašino polje, zarobljeno je u… »

Oluja umalo oduvala kamion sa puta! (VIDEO)

Alo 14.11.2017
Olujni vetar pravi dar-mar u Rijeci! Jak vetar umalo je oduvao kamion koji se kretao obilaznicom u Rijeci. Vetar je u više navrata podigao kamion na dva točka i zamalo ga oduvao sa puta! Snimak je napravljen na deonici Hreljin - Kukuljanovo, a hrabri… »

Nina otkrila intimne detalje iz svog života

Alo 14.11.2017
Voditeljka Nina Radulović je posle dužeg vremena ponovo srećna jer je obelodanila vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem. Iako ne voli baš mnogo da priča os vom životu, Nina neke detalje iz svoje svakodnevice i intime ipak povremeno podeli sa… »

Potraga za ubicom advokata!

Alo 14.11.2017
Jake policijske snage opkolile su sinoć zgradu na Kanarevom brdu u Beogradu. Potraga za osumnjičenim za ubistvo advokata je u toku. Kako alo.rs saznaje, policija je tragala za osobom koja je osumnjičena da je u decembru 2015. godine ubila advokata… »

Autobus pregazio devojčicu!

Alo 14.11.2017
Petnaestogodišnja devojčica zadobila je teške telesne povrede kada je na nju sinoć oko 22 sata dok je prelazila put na uglu Beogradskog keja i ulice Episkopa Visariona naleteo autobus. Na tinejdžerku je naleteo autobus Gradskog saobraćajnog… »

Vojska se okrenula protiv Mugabea? (FOTO + VIDEO)

Alo 14.11.2017
U Zimbabveu je počeo vojni udar, a vojska je ušla u prestonicu Harare s namerom da svrgne predsednika Roberta Mugabea, javljaju svetski mediji. Oklopna vozila blokirala su vitalne talke u gradu i kasarnu predsedničke garde. Prethodno su četiri oklopna… »