Arhiva » Vesti » RTV 14.11.2017

Dika novosadska - Aleksandra Gogoljev

NOVI SAD - Papir može biti veoma interesantan materijal, ako imate osećaj za preciznost i ukoliko ste kreativni. Te neophodne osobine za pravljenje raznih maketa od papira poseduje naša ovonedeljna dika novosadska. U narednim minutima pogledajte priču o talentovanoj Aleksandri Gogoljev.

RTV utorak, 14. novembar 2017.  |  RTV
RTV: Dika novosadska - Aleksandra Gogoljev

Na republičkom takmičenju iz tehničkog i informatičkog obrazovanja u disciplini "Papirno modelarstvo" takmičilo se više od 120 učenika iz cele Srbije. Ubedljivo prva, sa bezmalo maksimalnim brojem bodova i iz teorijskog i iz praktičnog dela, bila je Novosađanka Aleksandra Gogoljev.

Pobedničku maketu napravila je za sat i po vremena, a da takav rezultat nije došao slučajno pokazuje njena upornost i interesovanje da predmete od papira pravi i u slobodno vreme.

Osobine i znanje naše sagovornice teško da mogu ostati neprimećeni, što potvrđuje i njena nastavnica Tehničkog i informatičkog obrazovanja.

Aleksandra kaže da će nastaviti u istom ritmu da stvara i radi, a njena nastavnica dodaje da će biti tu da joj pomaže i da je usmerava. Zajedničkim snagama spremaju se za naredno republičko takmičenje u nadi da će Aleksandrino znanje i predanost opet osvojiti prvo mesto.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Novi Sad

©2018 Netmark d.o.o.