Arhiva » Vesti » Blic 15.11.2017

Mihajlović: Postoje oni koji žele da izoluju Vučića

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da postoje "oni koji žele da izoluju predsednika (Srbije) i da sprovedu svoje interese".

Blic sreda, 15. novembar 2017.  |  Tanjug

Ona u emisiji RTV Vojvodina "Pravi ugao" nije kazala koje su to interesne grupe koje rade protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Razlika između Vučića i ranijih lidera je u tome što se Vučić oformio kao državnik i zna da takve grupe postoje", rekla je Mihajlović.

Mihajlovićeva, koja je i potpredsednica Srpske napredne stranke, kaže da su izbori najotvoreniji način da se izmeri ko je šta uradio, kao i da ima razloga i za i protiv njih.

"Lično sam za, jer volim izbore, to je najotvoreniji način da se izmeri ko je šta uradio. Sa druge strane, situacija u parlamentu nije ni prijatna i ni konstruktivna. Puno je stvari koje se dešavaju", kaže ona.

Ona je odbacila teze da bi izbori služili da se promeni odnos snaga u Vladi Srbije i kaže da nema trzavica među ministrima.

"Nisam u sukobu ni sa jednim ministrom u vladi. Menja se Srbija, normalno je da polemišemo oko rodne ravnopravnosti ili oko pozicije Srbije na svetskoj listi brzine izdavanja građevinske dozvole", rekla je Mihajlović.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.