Automobili arhiva vesti 18.11.2017

BMW Serija 8 će ipak dobiti performantni M tretman?

Vrele gume 18.11.2017
Glasine: BMW Serija 8 će ipak dobiti performantni M tretman? Po svemu sudeći, kompanija BMW želi da popuni prazninu između modela 840i i M8. Ostalo je još manje od godinu dana do zvaičnog predstavljanja druge generacije BMW-a Serije 8, modela koji… »

Čačanin pobedio Parking servis: Tražili da plati kazne za parkiranje po Beogradu, sad oni njemu dođu 30.000 dinara!

Telegraf 18.11.2017
"Parking servis" je dužan da pomenutom Čačaninu isplati 29.840 dinara za troškove parničenja. Sudovi u Čačku ukinuli su zaključak izvršitelja i odbili tužbu " Parking servisa" iz Beograda, kojima je od Miloša Milosavljevića traženo da plati… »

Ovaj posao je toliko dosadan i frustrirajući da mora da ga obavlja robot! (video)

Srbija danas 18.11.2017
Zavirite u Nisanovu fabriku. Testiranje pouzdanosti u fabrikama automobila podrazumeva nebrojena ponavljanja istih radnji, pa taj posao najbolje odrađuju roboti. Nisanov robot ceo svoj svoj radni vek otvara i zatvara vrata. Robot "Mrs. Doorboto" u svom… »

Bolje gume stavite na zadnje točkove

N1 Info 18.11.2017
Kada god je to moguće vozači automobila morali bi bolje gume da imaju na zadnjim točkovima, savetuju stručnjaci. To je opšte pravilo koje se primenjuje bez obzira na to ima li automobil prednji pogon, zadnji ili pogon na sva četiri točka… »

Predstavljen Teslin kamion

Total car 18.11.2017
Kompanija Tesla zvanično je predstavila svoj dugoočekivani električni kamion, za koji izvršni direktor ove kompanije Ilon Mask kaže da predstavlja budućnost kamionskog prevoza. Najbitnije su brojke: Tesla kaže da autonomija ovog kamiona iznosi 800… »

Može li čovek sprečiti nesreću? Prvi sudar vozila bez vozača, a samo što je pušteno u saobraćaj (video)

Srbija danas 18.11.2017
Incident dobio veliki publicitet u medijima! Početkom novembra, mini-van bez vozača sudario se u Las Vegasu se kamionom za čijim upravljačem je bio čovek. Sve se dogodilo manje od dva sata nakon svečanog puštanja u saobraćaj, kako kažu… »

„Procurele” fotke: Toyota Rush (2018)

Total car 18.11.2017
Pojavili su se novi detalji o Toyota Rush modelu za 2018. godinu, koji otkrivaju da on izgleda kao proizvodna verzija Daihatsu FT koncepta iz 2015. Očekivano je da Toyota Rush i dolazeći Daihatsu Terios budu veoma slični, odnosno da se izvesne… »

Rešite se zamagljenih stakala na autu pomoću ovoga!

Alo 18.11.2017
Naporno je stalno brisati zamagljena stakla u automobilu, posebno dok vozite, ali ovaj jednostavan trik će vam to olakšati. Od mnogih sredstava koja su isprobana protiv zamagljenih stakala, pena za brijanje se pokazala kao najdelotvornija. Naime… »

Evropa porezima “razvija svest” o ugljen-dioksidu

Total car 18.11.2017
Emisija ugljen-dioksida (CO2) iz automobila se mora smanjiti za 30 odsto do 2030. godine, saopštila je prošle nedelje Evropska komisija. EK je, u iznetim preporukama predložila i uvođenje poreske šeme koja će podstaći proizvodnju vozila sa nultom… »

Jeep Wrangler – Evolucija od ratne mašinerije do istinske ikone!

Srbija danas 18.11.2017
Genijalno. Na dvominutnom video snimku je prikazana istorija Wranglera duga 77 godina. Možete pitati bilo koga, i svi će vam reći isto, Jeep Wrangler je automobilska ikona. Od kada se prvi put pojavio, 1986. godine ovaj legendarni terenac je prolazio… »