Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 18.11.2017

Ivon Jafali se pojavila u jednom restoranu i uradila ovo!

Alo 18.11.2017
Taman kad su mnogi pomislili da je voditeljka Ivon Jafali skoro pa nestala iz javnog života, poznata TV voditeljka pojavila se na jednom prestoničkom događaju. Ivon je odlučila da sebi da oduška i uživa u hrani u kasnim večernjim satima. Naime… »

Ovo je nova Mis sveta! (FOTO)

Alo 18.11.2017
Indijska lepotica Manuši Čhilar izabrana je danas za Mis sveta 2017. godine. U finalu izbora za Mis sveta koje je održano u kineskom gradu Sanja krunu je ponela 20-godišnja studentkinja medicine iz savezne države Harajana, preneli su indijski mediji… »

Umro gitarista AC/DC!

Alo 18.11.2017
Malkolm Jang, legendarni gitarista i osnivač benda AC/DC, preminuo je danas u 64. godini. Poznati gitarista dugo se borio sa demencijom, a preminuo je u krugu porodice. "Sa velikom tugom vas obaveštavamo da je Malkolm Jang preminuo. Malkolm je zajedno… »

Lidija Vukićević krije vezu sa kolegom

Alo 18.11.2017
Atraktivna glumica Lidija Vukićević otkrila je tajnu koja se tiče njenog ličnog života. - Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lepo, imali smo divnu… »

Naša glumica završila u Urgentnom!

Alo 18.11.2017
Jelena Čvorović Paunović je srpskoj javnosti postala poznata po ulogama u serijama "Srećni ljudi" i "Porodično blago". Bilo da je reč o Kucinoj ženi ili Zorki, Jelena je maestralnom glumom osvojiča srce publike. Od tada je povremeno glumila u još… »