Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 18.11.2017

Parezanović, Mijailović: Mudra odluka, Obradović: Ne verujem Vučiću

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Danas je lider Srpske napredne Stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se članovima Glavnog odbora stranke rekao da je njegov predlog da se 4. martu održe samo beogradski izbori, a da će vanredni parlamentarni biti kada za njih… »

Sednica Glavnog odbora SNS - tema izbori

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Sednica Glavnog odbora SNS biće održana danas, a posle nje trebalo bi da bude poznat stav te stranke o raspisivanju beogradskih, ali i o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima. Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić obratiće se na… »

Užice u trci za milion franaka

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Užice – Grad Užice je konkurisao za program ,,Reforma poreza na imovinu” na bazi sporazuma o saradnji potpisanog od strane Švajcarske vlade, odnosno ambasade u koju je uključena njihova Agencija za razvoj i saradnju (SDC) i predstavnika Vlade… »

Kinezi kasne sa izgradnjom auto-puta ka Čačku

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Radovi na dve deonice Koridora 11, koje gradi kineska kompanija Urađeno je oko 75 odsto posla. U toku su pregovori sa kineskom kompanijom "Šandong" o produžetku roka. Umesto do kraja ove, od Obrenovca do Čačka ćemo Koridorom 11 stići u najboljem… »

Preduzeće Alfa-Trans iz Prijepolja zakupilo kamenolom u Gornjoj Bistrici

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Nova Varoš, Prijepolje - Preduzeće Alfa-Trans iz Prijepolja juče je na licitaciji zakupilo na 10 godina kamenolom u Gornjoj Bistrici i okolno zemljište prema Sokolovi i Mokreču, Parcela kamena i krečnjaka na površinskom kopu, ukupne površine 14,03… »

U gimnazije uvode geopolitiku i održivi razvoj

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Novi nastavni plan za gimnazije uvodi nove izborne programe, kao i vežbe kod jednog broja obaveznih predmeta. Pored postojećih, građansko vaspitanje ili verska nastava i drugi strani jezik, predviđa se uvođenje novih izbornih predmeta: - Jezik… »

Nema vanrednih parlamentarnih izbora

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Vanrednih parlamentarnih izbora gotovo izvesno neće biti i za sada će se ići samo na lokalne izbore u Beogradu i u još nekoliko opština u Srbiji gde ističe mandat lokalnim skupštinama a to su Preševo, Mionica, Negotin, Pećinci i Kostolac. Glas… »

Politički lideri se otimaju za Ćalovića

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Čačak - Visok rejting poznatog čačanskog advokata Ivana Ćalovića, koji je nedavno na izvesnom istraživanju objavljen u medijima, može biti razlog brojnih poziva lidera sa srpske političke scene koji Ćaloviću naveliko nude saradnju i visoke… »

Upisani prvi master studenti na VŠTSS

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Čačak – Visoka škola tehničkih strukovnih studija u Čačku upisala je prve studente na master strukovne studije. Nastavak obrazovanja na VŠTSS moći će da se vrši na studijskom programu elektrotehnika i računarstvo, kao i mašinstvo i… »

Sramno: Grupa za slobodu ili likvidaciju medija

Glas Zapadne Srbije 18.11.2017
Zbog čega Grupa za slobodu medija traži gašenje medija, pitaju glavni urednici Tanjuga, Politike i Večernjih novosti. Oni pitaju i u čijem je interesu gašenje agencije Tanjug i ugrožavanja opstanka dva najstarija dnevna lista u Srbiji. Na pojedine… »