Izvor: iKragujevac arhiva vesti 18.11.2017

Najnovija vest: Požar u Kragujevcu!

iKragujevac 18.11.2017
Kako saznajemo, dogodio se požar u KC Kragujevac. Sterilizacija je gorela, hodnici su puni dima. Požar je uspešno ugašen, ali i dalje ima puno dima. Kako saznajemo, nema povređenih. Uključeni su aparati za razdimljavanje, pa se očekuje da će za… »

Užas u Srbiji: Osmaci devojčicu prisiljavali na oralni seks i poturali joj marihuanu

iKragujevac 18.11.2017
Novi slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen je u OŠ "Dragojlo Dudić" u Beogradu. Učenica tvrdi da su je dvojica osmaka napastvovala u krugu škole i da su joj čak dali marihuanu. Učenica osmog razreda D. P. prijavila je dečake A. M. i L. J. da su… »

Predivan pravoslavni običaj: Evo šta tačno predstavljaju ukrasi na slavskom kolaču i zašto je to važno

iKragujevac 18.11.2017
Kada se uoči samog dana slave završe sve pripreme za sutrašnji dan, osveštanom vodom, brašnom i ostalim dodacima, mesi se slavski kolač. Njegov izgled u mnogome zavisi od umešnosti domaćice, ali koliko god ona iskusna ili neiskusna bila, svaki… »

Starije žene odlaze na se*s odmore?!

iKragujevac 18.11.2017
Odmarališta u zemljama u razvoju poput Kute na Baliju, Negrila na Jamajci, Boka Čike i Sosue u Dominikanskoj republici postali su stanica za žene željne seksualnih ugođaja. Kompanije koje organizuju odmore čak i promovišu pakete kao seks-odmore za… »

Italijani nude praksu i posao našim studentima

iKragujevac 18.11.2017
Praksu i radna mesta učenicima i studentima ponudilo je 17 italijanskih kompanija koje su učestovale na manifestaciji Nacionalni dani malih i srednjih preduzeća. U Srbiji posluje 160 kompanija iz Italije, a taj skup je organizovalo udruženje… »

Vernici danas slave dan istinske ljubavi: Pomolite se ovim svetiteljima i u život će vam doći nebeski spokoj

iKragujevac 18.11.2017
Galaktionova duhovna ljubav prema Epistimi bila je toliko jaka da on nije želeo da je vidi svetovnim očima, jer za duhovnu ljubav nije potrebno ni telo ni susret! Prepodobnomučenik Galaktion i Epistima bili su iz grada Edese u Fenikiji, današnje… »