Izvor: Jugmedia arhiva vesti 18.11.2017

Protest zbog napada na predsednika Udruženja sportskih novinara

Jugmedia 18.11.2017
Sekcija spotskih novinara Niša izgražava zgranutost i najoštrije osuđuje fizički napad koji je na predsednika našeg udruženja, urednika sportske rubrike “Narodnih novina” Dušana Jocića izvršio Slaviša Mićanović, član Upravnog odbora… »

Osma trojka zaredom za FK Jedinstvo iz Bošnjaca

Jugmedia 18.11.2017
Teže nego što se očekivalo Jedinstvo iz Bošnjaca je savladalo Ozren sa 3:1 (1:1) i došlo do osme uzastopne pobede u duelu sa gostima iz Soko Banje, koji su se predstavili kao ekipa koja ne zaslužuje dno tabele. Već u 19, minutu gosti su prvi došli… »

Najsloženijim operacijama našli mesto pod suncem u vrhu srpske urologije

Jugmedia 18.11.2017
Služba za urologije Opšte bolnice u Leskovcu, na čijem je čelu već 15 godina načelnik primarijus Milan Petrović, naredne godine proslaviće pola veka postojanja i rada, službe, koja je dobila istaknuto mesto u srpskoj urologiji zbog velikog broja… »

PRETI NAM EKOLOŠKA KATASTROFA Šumokradice pustoše Kukavicu

Jugmedia 18.11.2017
Najveće bespravne seče državnih šuma su na planini Kukavici i to u leskovačkom reonu na administrativnoj granici sa Kosovom i Metohijom, upozoroli su danas iz JP „Srbija Šume“. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) je od januara 2014… »

„Bukom protiv mraka“ u Vranju

Jugmedia 18.11.2017
Neformalna grupa Za slobodu medija, nastala iz pokreta Stojim uz Vranjske, održaće u nedelju na vranjskom šetalištu hepening „Bukom protiv mraka“ s ciljem razgovora s građanima, a posle nedavnog razgovora sa premijerkom Anom Brnabić. Akcija je… »

Država mora ozbiljno da brine o ratnim veteranima

Jugmedia 18.11.2017
Ratni veterani, učesnici ratova od 1991. do 1999. godine, na prostorima bivše Jugoslavije, nisu otpisani, iako država na njih često gleda kao na teret ratova u kojima uglavnom „nismo učestvovali“, posmatra ih kao posledicu rata i potrošače… »

TSV BRAVE Osvaja i tržište Vranja TSV BRAVE Prodavnice iz kojih se izlazi sa kvalitetnom, ali jeftinim robom

Jugmedia 18.11.2017
Posle niza diskonata u Leskovcu, Lebanu, Bojniku Gredelici, Vladičinom Hanu, TSV Brave d.o.o, nastavlja da širi lanac svojih prodavnica sa kvalittenom i jeftinom robom, ovoga puta u Vranju. Prve radnje u gradu pod Pržarom otvorene su u Kralja Milana 44… »

Tablet za mladu umetnicu iz Guberevca

Jugmedia 18.11.2017
Caritas Slovenije i Caritas Beogradske nadbiskupije organizovali su likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola pod nazivom „Poštujte naša dečija prava“, a među nagrađenima se našla i Jovana Mladenović, učenica V2 Osnovne škole… »

Film Siguran posao o proizvođačima pogrebne opreme u Nišu i Leskovcu

Jugmedia 18.11.2017
Ekipa filmskih stvaraoca predvodjena rediteljem Igorom M. Toholjem i producentom Gradimirom Nikolićem ovih dana je na lokacijama u Nišu i Leskovcu završila snimanje dokumentarnog filma pod nazivom “ Siguran posao ”. Film se, prema rečima reditelja… »