Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 18.11.2017

Nesreća na Obilićevom vencu: Dete lakše povređeno pošto je upalo u odvod za ugalj

Kurir 18.11.2017
Nešto posle 19 sati, jedno dete je upalo u šaht na Obilićevom vencu, u centru Beograda. Dete je izvučeno iz šahta i prevezeno u dečju bolnicu u Tiršovoj, javlja Tanjugov izveštač sa lica mesta. Do dolaska policije na lice mesta, dete je već… »

Brutalno pretučen još jedan kontrolor u Beogradu: Dvojica ga udarala u glavu na stanici autobusa 610!

Kurir 18.11.2017
Kontrolor M.P. povređen je u petak kada su ga za vreme obavljanja svojih radnih obaveza pretukle dve osobe. Kontrolor je tom prilikom zadobio više udaraca u glavu i prevezen je KBC Zemun. "Naime, napad se dogodio u petak oko podneva u vozilu na liniji… »

Nezapamćeno burna noć iza beograđana, pune ruke posla za lekare: 8 povređenih u saobraćajkama, muškarac nađen kako leži…

Kurir 18.11.2017
U četiri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povređeno je osam ljudi, a jedan teško povređen muškarac pronađen je s na putu na periferiji grada, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac star 30 godina… »

Nova zgrada na Zvezdari: Prihvatilište za decu gotovo u septembru 2018.

Kurir 18.11.2017
Izgradnja Prihvatilišta za decu i omladinu na Zvezdari biti završena do septembra 2018. godine. Gradonačenik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na zgradi, u kojoj će se nalaziti Prihvatilište, a reč je o objektu u ulici Živka Davidovića… »

Nedelja testiranja na HIV: Proverite besplatno i to u tramvaju!

Kurir 18.11.2017
BEOGRAD - Tramvaj čiji putnici će moći besplatno da se testiraju na HIV i hepatitise i dobiju savete voziće Beogradom od 20. do 24. novembra svaki dan od 17 do 22 sata, najavljeno je danas. Akcija testiranja i savetovališta na gradskim šinama biće… »