Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 18.11.2017

Vozačima se savetuje oprez zbog magle i vlažnih puteva

Moj Novi Sad 18.11.2017
Vozačima će i danas biti potreban puni oprez za volanom posebno u jutarnjim i prepodnevnim satima kada pored kiše, sumaglica, niska oblačnost i magla dodatno ugrožavaju bezbednu vožnju i smanjuju vidljivost, saopštio je AMSS. Sa prvim popodnevnim… »

Poražavajući nalazi pregleda dečjih auto sedišta u Novom Sadu

Moj Novi Sad 18.11.2017
U okviru projekta “Kancelarija za dečja auto- sedišta”, koji finansira Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji Grada Novog Sada, Centar za promociju bezbednosti saobraćaja, održao je na parkingu preko puta… »

VIDEO: Ovako će izgledati nova kružna raskrsnica sa fontanom na Limanu

Moj Novi Sad 18.11.2017
Na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice trebalo bi da bude izgrađena nova kružna raskrsnica. Idejni projekat već je izrađen, a ovaj kružni tok bi pomogao da se poboljša protok vozila u ovom delu grada. Raskrsnica će biti… »

U Vojnomedicinskom centru Novi Sad besplatni pregledi građana

Moj Novi Sad 18.11.2017
U Beogradu, Nišu i Novom Sadu danas se obavljaju besplatni pregledi u vojnomedicinskim centrima. Pregledi su organizovani od 8 do 14 sati u Vojnomedicinskom centru u Beogradu, Vojnoj bolnici Niš i Vojnomedicinskom centru Novi Sad. Za preglede građana… »

U Eđšegu otvorena izložba "Fenix iz ulice Antona Čehova"

Moj Novi Sad 18.11.2017
Izložba fotografija „Fenix iz ulice Antona Čehova“, fotoreportera dnevnog lista Mađar so Čile David, prikazana je juče u dvorcu Eđšeg u istoimenoj ulici. Autorka je sa preko pedeset slika i reprodukcija prikazala propast i obnovu zdanja koje je… »

20 navika koje vode do boljeg kvaliteta života

Moj Novi Sad 18.11.2017
Donosimo vam 20 pravila i saveta koje možete da pratite svakog dana, i život će vam biti lakši i lepši. Takođe, bićete produktivniji, a i sačuvaćete svoje zdravlje. 1. Jutro je pametnije od večeri. Danas možda izgleda odvratno, ali sutra je… »

Pet tipova žena koje muškarce nerviraju

Moj Novi Sad 18.11.2017
Jasno nam je šta nas živcira kod muškaraca i kakve ni u kom slučaju ne bismo pustili ni blizu. Međutim, da li ste se pitale kakve devojke muškarci ne vole? Evo kojih pet tipova žena muškarci ne podnose. 1. Tračara i večno “prigovaralo” Žene… »

Izmenjen raspored smena klizanja na SPENS-u zbog međunarodnog turnira u hokeju

Moj Novi Sad 18.11.2017
Raspored smena klizanja u Ledenoj dvorani Spensa biće izmenjen za vikend, zbog međunarodnog turnira u hokeju. U subotu, 18.11., neće biti građanskih smena za klizanje, a u nedelju je sledeći raspored:… »