Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 18.11.2017

Znate li šta je "ringxiety"?

N1 Info 18.11.2017
Mnogi korisnici mobilnih telefona često, kako bi bili mirni, potpuno ugase ton za dolazak poruka i poziva na svom telefonu. Međutim, upravo tada do izražaja mogu doći tzv. "fantomske vibracije" – osećaj da je na uređaj stigla poruka ili poziv… »

Zašto u restoranu na tanjir stave i komad peršuna?

N1 Info 18.11.2017
Jeste li se ikada zapitali zašto u restoranu dobijete i komad peršuna na hrani? Osim što ga kuvari koriste za dekoraciju i doprinosi ukusu jela, postoji još jedan, jako važan razlog za to. Iako većina ljudi ostavi peršun na tanjiru jer to smatraju… »

Preminuo Malkolm Jang, suosnivač AC/DC

N1 Info 18.11.2017
Australijski muzičar Malkolm Jang, jedan od osnivača grupe AC/DC sa bratom Angusom, umro je danas u 65. godini, naveo je bend na svojoj Fejsbuk stranici, i odao Jangu poštu kao "pokretačkoj snazi". Jang, koji je poslednjih godina patio od demencije… »

Indijka Manuši Čilar nova Mis sveta

N1 Info 18.11.2017
Na 67. po redu izboru za Mis sveta pobedu je odnela Indijka Manuši Čilar i to je šesta titula najlepše za njenu zemlju. Isti broj pobeda na izborima za Mis sveta ima i Venecuela. "Hvala svima na neprestanoj ljubavi, podršci i molitvama", navela je… »

Preminuo modni kreator Azedin Alaja

N1 Info 18.11.2017
Modni kreator Azedin Alaja (Azzedine Alaia), čije su haljine obeležile modu 1980-ih godina, umro je u 77. godini. To je saopštila Federacija visoke mode Francuske bez navođenja detalja. Azedin Alaja, poreklom iz Tunisa, bio je poznat kao modni… »

Saveti Novaka Đokovića za profesionalni uspeh

N1 Info 18.11.2017
Teniser Novak Đoković poručio je učesnicima konferencije "Originalni razgovori" da je najvažnije da ne odustaju od onoga što žele, već da ulože trud i vreme zbog postizanja profesionalnog uspeha. "Sposobnost čoveka dovede do uspeha, a karakter… »