Izvor: Niške vesti arhiva vesti 18.11.2017

Funkcioner SNS-a fizički nasrnuo na novinara Dušana Jocića

Niške vesti 18.11.2017
Naime, član Upravnog odbora Naise i visoki funkcioner Srpske napredne strane Slaviša Mićanović fizički je nasrnuo na novinara Narodnih novina Dušana Jocića. Tim povodom Sekcija sportskih novinara Niša, čiji je Jocić predsednik izdala je… »

Maloletnik napao doktorku Hitne pomoći

Niške vesti 18.11.2017
Nakon što je u Urgentnoj ambulanti primio terapiju, dve doze infuzije, i upućen od strane dežurnog ordinirajućeg lekara da ga pregleda neko u Zavodu za mentalno zdravlje, došlo je do incidenta, pa je intervenisala policija. On je tom prilikom navodno… »

Novi pehovi za niški Radnički; Povrede i remi u Lučanima

Niške vesti 18.11.2017
Loše je počelo po ekipu Milana Đuričića koja je već nakon 7 minuta igre pogodila mrežu, ali svoju. Da stvar bude gora, tek oporavljeni Krznarić se prilikom intervencije kod autogola Nikole Stankovića povredio i bio primoran da napusti teren pre… »

Raspisan konkurs za književnu nagradu „Branko Miljković“

Niške vesti 18.11.2017
Ime dobitnika nagrade žiri će objaviti 29. januara 2018. godine, na dan rođenja Branka Miljkovića, a svečani čin dodele će uslediti tokom marta ili aprila u Gradskoj kući u Nišu. Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa, saopštili su u… »

GORKE SUZE MALIŠANA: Ostavljene bebe plaču najtužnije

Niške vesti 18.11.2017
Mila i Vuk su dobre i mirne bebe. Samo ponekad suzama i ručicama zatraže malo pažnje i zaplaču dugo i neutešno kao sva napuštena deca. Osim što se oboje bore sa teškim bolestima, zajedničko im je to što su ih roditelji ostavili odmah po… »

Redovni pregledi najbolja prevencija raka dojke i grlića materice

Niške vesti 18.11.2017
Kampanja, koju finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije, preko razvojnog programa Evropski PROGRES, sprovedena je u Aleksincu, Babušnici, Beloj Palanci, Brusu, Gadžinom Hanu, Doljevcu, Knjaževcu, Merošini i Svrljigu kako… »