Izvor: Prva arhiva vesti 18.11.2017

SNS odlučila: "Nema vanrednih izbora, glasali smo 500 prema četiri"

Prva 18.11.2017
Srbija neće ići na vanredne republičke izbore i beogradski izbori će biti najverovatnije u martu, saopšteno je nakon sednice Glavnog odbora SNS. Kako je rekla Maja Gojković, odluka je doneta na osnovu predloga lidera SNS i predsednika Srbije… »

Umro osnivač i gitarista grupe AC/DC

Prva 18.11.2017
Legendarna muzička zvezda i osnivač australijskog hardrok benda AC/DCMalkolm Jang preminuo je u subotu, 18. novembra, u 64. godini. Malkolm Jang je u poslednje tri godine patio od demencije, a u trenutku smrti uz njega je bila njegova porodica. Malkolm… »

Fotka se sa svakom mačkom koju vidi jer ne može da ima svoju

Prva 18.11.2017
Kako su mu se frustracije godinama nakupljale, Nik je odlučio da otvori Instagram profil na koji stavlja fotografiju sebe i svake mačke koju sretne u životu. Nik kaže da celog života voli mačke. Ali, na njegovu žalost, ne može da ima nijednu zbog… »

U Japanu se izvinili za „veliku neprijatnost“ jer je voz krenuo 20 sekundi ranije!

Prva 18.11.2017
Voz „Tsukuba Ekspres“ koji povezuje Tokio sa njegovim severnim predgrađima krenuo je sa stanice Minami u 9:44:20 umesto u 9:44:40. "Mnogo se izvinjavamo putnicima zbog velike neprijatnosti ", saopštila je firma koja upravlja tom linijom. Kompanija… »

Zoran Pajić: "Teško je spoznati šta je istina, a šta laž"

Prva 18.11.2017
Gledate ga u seriji "Istine i laži". Igra Nikolu, sa kojim razmenjuje misli pre nego što uđe u njegov lik. Kaže, sve je manje sramote i griže savesti među ljudima, a ljubav je istina, ona čista i iskonska. Za PRVA.RS Zoran priča o istinama… »

Čekala da muž zaspi, pa da njegovim prstom otključa telefon! Kada je videla šta ima u njemu, u avionu je nastao pakao!

Prva 18.11.2017
Često čujemo vesti da se letovi odlažu ili prevremeno spuštaju na zemlju, ali nikad da se to desilo zbog jednog bračnog para! Sudeći po sajtu Times of India, jedna žena je tokom leta potpuno poludela nakon što je otkrila da je njen muž vara. Ona… »

Karl Lagerfeld: Budimo realni, ja imam Fendi i Šanel, ko to još ima?

Prva 18.11.2017
Koliko je čuveni dizajner poseban možda najbolje opisuje njegov stav prema poslu i sopstvenim radnicima. Posle ovog teksta poželećete da imate posla sa njim. Pročitajte delove eseja koje je Karl Lagerfeld napisao za američki "Vog". # Često me… »

Slaj silovao polusestru i prislio tinejdžerku na grupni seks?

Prva 18.11.2017
Stigla je nova optužba za seksualno zlostavljanje, a sada je ljaga bačena na slavnog holivudskog glumca Silvestera Stalonea na čiji račun je šokantne tvrdnje iznela devojka koja je imala 16 godina kada se navodni zločin dogodio. Nisu samo tvrdnje u… »

Saznajte da li ste TRUDNE uz pomoć PASTE ZA ZUBE!

Prva 18.11.2017
U slučaju da ste u dilemi u tri posle ponoći, a ne možete zaspati dok ne smirite savest. Ako nijedna apoteka ne radi u to vreme, kućni test sa pastom za zube je rešenje! U bočicu sa urinom istisnite malo bele paste za zube i polako promućkajte… »

Sanja Kužet izbacila je samo jednu namirnicu i ponovo je vitka

Prva 18.11.2017
Voditeljka Zvezda Granda Sanja Kužet vratila se na male ekrane pošto je drugi put postala mama. Gostujući kod Nataše Pavlović pričala je o čarima roditeljstva, posebno majčinstva sa drugorođenim detetom. Otkrila je i kako je uspela brzo da vrati… »