Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 18.11.2017

Preminuo Gitarista AC/DC, Malkolm Jang

RTV 18.11.2017
KANBERA - Legendarni gitarista i suosnivač grupe "Ej-Si/Di-Si" (AC/DC) preminuo je danas, u 64. godini života, nakon trogodišnje borbe sa demencijom, zbog čega je bio prisiljen da se povuče iz benda. "Sa najdubljim žalom, AC/DC saopštava da je… »

Moda i katolička imaginacija u Metropoliten muzeju

RTV 18.11.2017
NJUJORK - U Institutu za kostime njujorškog Metropoliten muzeja 10. maja biće otvorena izložba "Svetačke odežde i katolička imaginacija" koja će trajati do 8. oktobra 2018. godine. Izložba će biti postavljena u galerijama srednjevekovne umetnosti… »

Džejmi Oliver ne da kćerki onlajn selfi

RTV 18.11.2017
LONDON - Popularni TV kuvar Džejmi Oliver rekao je da je zabranio svojoj četrnaestogodišnjoj kćerki da objavljuje selfije, i dodao da su su oni nezdravi šećer društvenih mreža. "Zabranili smo Dejszi da pravi selfije i većinom i ne pravi, ali ih… »

Održan "Osmehov festival lampiona"

RTV 18.11.2017
NOVI SAD - Na Keju žrtava racije u Novom Sadu danas je održan "Osmehov festival lampiona", velika humanitarna akcija za pomoć prevremeno rođenim bebama. Pustiti lampion u vazduh, a prethodno zamisliti želju. Ništa više nije bilo potrebno. U stvari… »

Luis Fonsi osvojio četiri "Latinske Gremi" nagrade

RTV 18.11.2017
NJUJORK - Pesma "Despacito", koja je postala svetski hit i koju Luis Fonsi naziva "himnom Portorika", potpuno je dominirala sinoćnom, 18. po redu, dodelom "Latinskih Gremi" nagrada. Fonsi je osvojio čak četiri Gremija, među kojima su nagrada za… »