Izvor: Srbija danas arhiva vesti 18.11.2017

Stefanović uoči sednice SNS: Videćemo šta je većinsko raspoloženje unutar stranke

Srbija danas 18.11.2017
Stefanović izjavio da o potrebi održavanja vanrednih parlamentarnih izbora u toj stranci postoje različiti stavovi i mišljenja. Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je da o potrebi održavanja vanrednih… »

Skandal u vukovaru: Na obeležavanje Dana sećanja na žrtve Kolinda došla u ustaškim čizmama! (foto)

Srbija danas 18.11.2017
Od svega prave spektakl. Obeležavanje 26. godišnjice stradanja Vukovara u takozvanom "Domovinskom ratu", danas je u toku u Hrvatskoj, kao i Dan sećanja na žrtve Vukovara 1991. godine. Među brojnim okupljenim našao se državni vrh Hrvatske, a posebnu… »

Vučić Na glavnom odboru SNS: Moj predlog je da idemo samo na gradske izbore, to je u najboljem interesu Srbije

Srbija danas 18.11.2017
U Sava centru održava se sednica Glavnog odbora SNS, a posle nje trebalo bi da bude poznat stav ove stranke o raspisivanju beogradskih izbora. 13.28 - 11.09 - Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić dočekan je ovacijama, a obratio se na… »

Sekretar za vanredne situacije Beograda: Dete povređeno u centru nije upalo u šaht, već u otvor za ugalj!

Srbija danas 18.11.2017
Mališan ima samo blaže povrede. Sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš rekao je da je dete koje je oko 19 sati povređeno na Obilićevom vencu, u centru Beograda, upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, kao i da je "mališan imao samo… »

Kvalitetniji život vojnih osiguranika: Ministastvo odbrane će povećati ulaganja u vojno zdravstvo

Srbija danas 18.11.2017
Ministar Vulin rekao da je ta usluga u vojnim ustanovama omogućena baš svakome, bez obzira da li je osiguran i na koji način. Vojni lekari pregledaju godišnje 115.000 vojnih osiguranika i 300.000 civilnih osiguranika, a Ministarstvo odbrane će… »

Danas je sednica Glavnog odbora SNS nakon koje će se znati stav ove stranke o raspisivanju izbora

Srbija danas 18.11.2017
Uskoro će se znati stav SNS o raspisivanju beogradskih, ali i o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima. Sednica Glavnog odbora SNS biće održana danas, a posle nje trebalo bi da bude poznat stav te stranke o raspisivanju beogradskih, ali i o… »

Stravična nesreća u Samoboru: Auto naleteo na majku sa dvoje dece, ima mrtvih

Srbija danas 18.11.2017
U trenutku su prelazili ulicu na pešačkom prelazu. U popodnevnim satima u Samoboru, u Hrvatskoj na Trgu kralja Tomislava 15 u saobraćajnoj nesreći život je izgubilo dete. Automobili je naleteo na majku s dvoje dece u Samoboru. Majka je s dvoje dece u… »

Beograd dobija novi most preko Save, a 2020. godine su realne šanse da se gradi metro!

Srbija danas 18.11.2017
Glavni grad Srbije očekuju mnogi veliki radovi. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da Beograd u narednom periodu očekuju mnogi veliki radovi i brojne novine koje se decenijama najavljuju. Mali je najavio da će naredne godine početi… »

Neobične pritužbe koje dobijaju komunalci: Građanima najviše smetaju komšije i kućni ljubimci

Srbija danas 18.11.2017
Komunalna policija svakodnevno primi u proseku oko 50 prijava. Komunalna policija u Novom Sadu od početka godine primila je 15.504 prijave građana i institucija, što je u proseku nešto manje od 50 dnevno. Ako je suditi po pritužbama, Novosađanima… »

Danas oblačno sa kišom: Najviša dnevna temperatura samo 9 stepeni

Srbija danas 18.11.2017
Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a na visokim planinama sa snegom. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 4 do 7, a najviša dnevna od 6 do 9… »