Izvor: Srbija danas/Beograd arhiva vesti 18.11.2017

Sekretar za vanredne situacije Beograda: Dete povređeno u centru nije upalo u šaht, već u otvor za ugalj!

Srbija danas 18.11.2017
Mališan ima samo blaže povrede. Sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš rekao je da je dete koje je oko 19 sati povređeno na Obilićevom vencu, u centru Beograda, upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, kao i da je "mališan imao samo… »

Beograd dobija novi most preko Save, a 2020. godine su realne šanse da se gradi metro!

Srbija danas 18.11.2017
Glavni grad Srbije očekuju mnogi veliki radovi. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da Beograd u narednom periodu očekuju mnogi veliki radovi i brojne novine koje se decenijama najavljuju. Mali je najavio da će naredne godine početi… »

Beograđani, biće pravo slavlje: Otkriveno ko peva za doček Nove godine ispred Skupštine Srbije

Srbija danas 18.11.2017
Pogledajte repertoar. Fešta povodom dočeka nove 2018. godine u Beogradu trajaće tri dana. Uvertira u najluđu noć najverovatnije će biti koncerti "Van Goga", "Zane" i Željka Samardžića, dok bi Beograđane i goste prestonice u Novu godinu trebalo… »

Uskoro minusi, hladno vreme nam stiže iz Hrvatske i Bosne: Temperatura će uskoro biti ispod nule

Srbija danas 18.11.2017
Uskoro zahlađenje u Srbiji. Prvi izazov nas prema najavama meterorologa očekuje u utorak kada bi temperatura po prvi put ove jeseni mogla da padne ispod nule (minus jedan). Preko dana ipak će biti između pet i šest stepeni. Podsetimo, najhladniji dan… »

Zadržala svoj boemski izgled: Ovo je danas Skadarlija

Srbija danas 18.11.2017
Radovi još traju ali se konačan rezultat već nazire. Skadarlija je zadržala svoj stari boemski izgled a postavljanjem nove kaldrme dobila je još lepši sjaj. Radovi još traju ali se konačan rezultat već nazire što se može videti na slikama koje… »