Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 18.11.2017

Glavaš: Dete upalo u otvor za ugalj, ne u šaht

Studio B 18.11.2017
Sekretar za vanredne situacije grada Beograda Darko Glavaš rekao je da je dete koje je oko 19 sati povređeno na Obilićevom vencu, u centru Beograda, upalo u odvod za ugalj, a ne u šaht, kao i da je „mališan imao samo blaže povrede“. foto… »

Napadnuti kontrolor u gradskom prevozu sada se nalazi u bolnici, počinioci uhapšeni

Studio B 18.11.2017
Kontrolor u gradskom prevozu Milan Panić, koga su za vreme obavljanja svojih radnih obaveza pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopštila je danas služba za informisanje Grada Beograda. Napad se dogodio… »

Siniša Mali: Beograđani svojim predlozima mogu da ulepšaju svoj grad

Studio B 18.11.2017
Velika kampanja „Beograđani za svoj grad“ počeće za desetak dana, a cilj je da sugrađanima damo priliku da učestvuju i daju svoj glas za projekte koje bi želeli da se realizuju u njihovom komšiluku, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali… »

Siniša Mali: Nova zgrada Prihvatilišta za decu i mlade posle 20 godina

Studio B 18.11.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na zgradi u Ulici Živka Davidovića na Zvezdari u kojoj će se, po završetku rekonstrukcije i adaptacije, nalaziti Prihvatilište za decu i omladinu. Mali je rekao da će objekat, koji će Grad… »

Čukarica:Nedimović razgovarao sa poljoprivrednicima iz Rušnja, Velike Moštanice i Ostružnice

Studio B 18.11.2017
Poljoprivrednici koji žive i rade u opštini Čukarica upoznali su sa svojim problemima ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića. Poljoprivrednici iz čukaričkih naselja Rušanj, Velika Moštanica i Ostružnica razgovarali su sa ministrom… »

Radovi na Bežaniji, pad pritiska na N.BG, Zemunu,Surčinu

Studio B 18.11.2017
Zbog neodložnih radova na proizvodnom pogonu Bežanija, od danas u 23:00 sata do nedelje u 15:00 sati, pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin. Za najnužnije potrebe za pijaćom… »