Izvor: Telegraf arhiva vesti 18.11.2017

"Za dom spremni" se orilo u Vukovaru: Ovo je slika evropske Hrvatske!

Telegraf 18.11.2017
Predsednica Hrvatske se u Vukovaru pojavila u "zengama" - čizmama koje se najčešće povezuju sa pripadnicima hrvatskih paravojnih formacija - poručila je da će biti potrebno još puno vremena da bi se Srbija i Hrvatska mogle smatrati prijateljskim… »

Naprednjaci prihvatili Vučićev predlog: Samo beogradski izbori (video)

Telegraf 18.11.2017
Vučić predložio samo beogradske izbore, a evo šta je odlučio GO SNS. U beogradskom Centru "Sava" održava se sednica Glavnog odbora SNS, a posle nje trebalo bi da bude poznat stav ove stranke o raspisivanju beogradskih, ali i o eventualnim vanrednim… »

Dete upalo u šaht u centru Beograda

Telegraf 18.11.2017
Hitno je prevezeno u Univerzitetsku dečiju bolnicu. U centru Beograda, na Obilićevom vencu, jedno dete je upalo u šaht. Ekipa Hitne pomoći ga vozi u Univerzitetsku dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Ova nezgoda se dogodila oko 19 časova, pod još… »

Vozači, oprez za volanom: Kolovozi u Srbiji su mokri, u nekim delovima ima i magle, a strahuje se i od odrona

Telegraf 18.11.2017
Na mokre kolovoze treba računati u većini krajeva Srbije zbog povremeno slabe kiše koja može padati i tokom noći. Saobraćaj na putevima van većih gradova u Srbiji je slabijeg intenziteta, magla je prisutna u planinskim predelima i po kotlinama, a u… »

Stigla ruska zima, 256 nesreća se desilo za manje od 24 sata: Sneg okovao ulice Vladivostoka (video)

Telegraf 18.11.2017
Stanovnici Vladivostoka preplavili su društvene mreže fotografijama najvećih udesa. Više od 250 saobraćajnih nesreća dogodilo se na zaleđenim ulicama Vladivostoka za manje od 24 sata, nakon što je pao prvi sneg. Ovi gradovi će biti potopljeni ako… »

Putnik pretukao kontrolora Busplusa na stajalištu

Telegraf 18.11.2017
Počinioci su privedeni u PS Surčin. Još jedan napad na radnike Busplusa. Kontrolor M.P, koga su juče za vreme obavljanja svojih radnih obaveza pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC "Zemun". Muškarac napao "Bus… »

Tragedija u Smederevskoj Palanci u 4 sata ujutru: Automobil sleteo s puta, poginulo dvoje dece!

Telegraf 18.11.2017
Tojota je, iz još neutvrđenih razloga, sletela sa puta i prevrnula se. Dve maloletne osobe izgubile su život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 4 sata dogodila u Smederevskoj Palanci. Crni petak u Surčinu: Saobraćajke se nižu… »

Političar poznat po mržnji prema homoseksualcima uhvaćen u seksu sa muškarcem! A zalagao se za "porodične vrednosti"...

Telegraf 18.11.2017
Poslanik Ves Gudman (33) je tokom karijere promovisao "porodične vrednosti" i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog "neprihvatljivog ponašanja" Republikanski poslanik u Ohaju Ves Gudman, poznat po veoma konzervativnim… »

Porodicama kojima je oduzeta imovina biće isplaćeno 13,6 milijardi evra!

Telegraf 18.11.2017
Agencija za restituciju izračunala vrednost nekretnina za koje će biti plaćena kompenzacija. Osnovica obeštećenja za oduzetu imovinu koju država ne može da vrati u naturalnom obliku, već mora da je obešteti, iznosi 13.685.522.511 evra, saznaju… »

Ovi gradovi će biti potopljeni ako se ovim tempom nastavi otapanje leda na Grenlandu! Jedan je u blizini Srbije!

Telegraf 18.11.2017
Naučnici su kreirali virtuelni globus na kome je moguće pronaći 293 priobalna grada i videti na koji način će topljenje leda uticati na svaki od njih. Otapanje leda na Grenlandu sve je veće i ozbiljnije, a za to naučnici pre svega krive globalno… »