Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 18.11.2017

Užice u trci za milion franaka

Užice oglasna tabla 18.11.2017
Užice – Grad Užice je konkurisao za program ,,Reforma poreza na imovinu” na bazi sporazuma o saradnji potpisanog od strane Švajcarske vlade, odnosno ambasade u koju je uključena njihova Agencija za razvoj i saradnju (SDC) i predstavnika Vlade… »

Srpski hirurg operisao Nedu iz Užica i ušao u istoriju srpske medicine

Užice oglasna tabla 18.11.2017
Srpski hirurg, doc. dr Vladimir Dugalić drugi je u svetu koji je uspešno primenio jednu neobičnu i veoma komplikovanu operaciju nazvanu „tunel u jetri”. Ova intervencija bukvalno se tako i sprovodi, a do sada je primenjena na svega 20 pacijenata… »

Gradski mostovi kao sloj identiteta grada Užica

Užice oglasna tabla 18.11.2017
Grad Užice je angažovao prof. dr Vladimira Lojanicu za saradnika na razvoju novog sloja identiteta grada Užica i unapređenja svih značajnih gradskih prostora Grada prepoznatih za transformaciju. Jedan od prvih koraka ove transformacije jeste… »

Istražujemo: Kako malinari mogu da naprave sopstvenu mini-hladnjaču

Užice oglasna tabla 18.11.2017
Proizvođači malina već decenijama se bore za veću otkupnu cenu maline. Istražujemo da li malinari mogu da beru ovo voće za sopstvenu mini-hladnjaču, umesto da ih predaju velikim hladnjačama koje su posrednici na putu do potrošačkih centara. Na… »

Večeras izbor za „MIS SVETA“: Užičanka nastupa u srpskoj narodnoj nošnji

Užice oglasna tabla 18.11.2017
Anđelija Rogić će nas večeras u Kini predstavljati na finalu Izbora za mis sveta. Studentkinja je Učiteljskog fakulteta u Beogradu, ali se ponosno i čvrsto drži svojih korena iz okoline Užica. Kraj njenih rodnih Gorjana je selo Zlakusa, osim po… »

Šesto veče pozorišnog festivala – MOJA FABRIKA, Bosansko narodno pozorište, Zenica

Užice oglasna tabla 18.11.2017
Šesto veče pozorišnog festivala (subota, 18.11., 19:30, Velika scena), rezervisano je za predstavu MOJA FABRIKA, koju po tekstu Selvedina Avdića, u režiji Selme Spahić izvodi Bosansko narodno pozorište iz Zenice. Predstava Moja Fabrika prati… »