Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 18.11.2017

Dete upalo u otvor za ugalj u centru Beograda

Večernje novosti 18.11.2017
Dete koje je večeras u centru Beograda upalo u u otvor za ugalj, prevezeno je u dečju bonicu u Tiršovoj. Dete koje je večeras u centru Beograda upalo u otvor za ugalj, prevezeno je u dečju bonicu u Tiršovoj, potvrdila je Ta njugu portparol Hitne… »

Nije imao kartu, "zvao pojačanje", pa pretukli kontrolora

Večernje novosti 18.11.2017
Kontrolor M. P. koga su u autobusu pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun. Kontrolor M. P. koga su u autobusu pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopšteno je iz… »

Teška noć u Beogradu: 10 povređeno u pet saobraćajnih nezgoda

Večernje novosti 18.11.2017
Protekla noć u Beogradu bila je teška, sa pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno 10 osoba, dok je 30-godišnji muškarac s teškim traumama zatečen na putu od Batajnice ka Novim Banovcima. Protekla noć u Beogradu bila je teška, sa… »

Doček nove godine u Beogradu Najluđa noć uz Čorbu i Lukasa?

Večernje novosti 18.11.2017
Proslava dočeka 2018. godine u Beogradu trajaće tri dana, grad pripremio izuzetno bogat muzički program. Veče pred 31. decembar "Van Gog", "Zana" i Željko Samardžić. FEŠTA povodom dočeka nove 2018. godine u Beogradu trajaće tri dana! Uvertira u… »

Muke na kružnom toku Slavija Pešaci prelaze gde stignu

Večernje novosti 18.11.2017
Radovi na trotoarima oko kružnog toka trenutno zadaju muke onima koji se njima kreću. Iako uredno obeleženi, prelazi za mnogobrojne kao nevidljivi. AUTOMOBILI i vozila javnog prevoza od četvrtka komotno prolaze kružnim tokom Slavija, ali su sada na… »

Ritopek bez vode po protokolu

Večernje novosti 17.11.2017
Projekat vodovodne mreže u gročanskom naselju Ritopek je napravljen 2012. godine, ali do danas nije realizovan. Žitelji pune bunare - kišnicom. Novac za otkup placeva za rezervoar još stoji na računu Opštine Grocka. IZGRADNjA vodovoda kao i… »