Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 18.11.2017

Odlazak rok legende Preminuo Malkolm Jang, gitarista grupe AC/DC

Večernje novosti 18.11.2017
Legendarni gitarista i suosnivač grupe "Ej-Si/Di-Si" (AC/DC) preminuo je danas, u 64. godini života, nakon trogodišnje borbe sa demencijom, zbog čega je bio prisiljen da se povuče iz benda. Legendarni gitarista i suosnivač grupe "Ej-Si/Di-Si"… »

Opšti haou u "zadruzi" Sloba: Neću oženiti Lunu; Maca: Ti si samo uspešna ljubavnica (video)

Večernje novosti 18.11.2017
U toku porodičnog sastanka Snežana Mišković Viktorija izjavila je kako joj odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića nije jasan. U toku porodičnog sastanka Snežana Mišković Viktorija izjavila je kako joj odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića nije… »

Svi su poludeli za ovim svakodnevnim testom koji totalno menja seksualni život! Vreme je da ga primenite!

Večernje novosti 17.11.2017
Ukoliko želite da se prepustite čarima izazova ovo su prosta pravila igre: TRIDESETODNEVNI izazov koji je jedan par pokrenuo na Redditu promeniće vam seksualni život iz korena ako odlučite da ga prihvatite. Svakog dana u mesecu trebate da imate seks… »

Prva debela "zečica"

Večernje novosti 18.11.2017
Krupni model Moli Konstejbl na naslovnici "Plejboja" MANEKENKA iz Njujorka Moli Konstejbl (22), koja nosi konfekcijski broj 44, postaće prvi plus-sajz model koji će se pojaviti na naslovnici magazina za muškarce "Plejboj". Moli za ovo snimanje nije… »

Kija Kockar ulazi u "Zadrugu"

Večernje novosti 18.11.2017
Mirna faza veze Slobe i Lune se i definitivno završava, jer večeras (subota) u "Zadrugu" ulazi Radanovićeva supruga. Mirna faza veze Slobe i Lune se i definitivno završava, jer večeras (subota) u "Zadrugu" ulazi Radanovićeva supruga Kija Kockar… »

Željko Bebek: Brega je "Dugme" prilagodio sebi

Večernje novosti 18.11.2017
Pevač Željko Bebek o novom albumu, muzici, Goranu Bregoviću i planovima. LEGENDARNI pevač Željko Bebek u 71. godini nastupa i putuje baš kao u najboljim danima svoje karijere. Prvi pevač najpopularnije jugoslovenske rok grupe "Bijelo dugme", čiji… »

Za zalistak upola manji rez

Večernje novosti 18.11.2017
Kardiohirurg dr Ivan Stojanović o savremenim tehnikama lečenja bolesti srca: Sve veći broj hirurga odlučuje se za ovaj pristup, a rezultat je brži i manje bolan oporavak pacijenta, i manji rizik od postoperativnih infekcija. OPERACIJU srčanih… »

Snimanje nove serije: Poštenjačine u stavu - "mirno"!

Večernje novosti 18.11.2017
"TV Novosti" na snimanju "Šifre Despot", nove serije Radoša Bajića, koja će se emitovati na Pinku: Ova priča u prvi plan stavlja ljude sa margine, koji su na pošten način stekli ono što danas imaju. PRVI radni dan, prošaran sunčevim zracima i… »

Bend "Perfekt sirkl" zabranio mobilne na koncertima

Večernje novosti 18.11.2017
Neobična odluka "Perfekt sirkla" na koncertima, pa su samo sa jednog nedavnog koncerta u SAD izbacili 60 ljudi, jer su snimali istima. AMERIČKI rok bend "Perfekt sirkl" uveo je strogu zabranu mobilnih telefona na koncertima, pa su samo sa jednog… »

Hajdi Klum pokazala golu guzi i zapalila internet

Večernje novosti 18.11.2017
Iako je u petoj deceniji, Hajdi Klum i dalje može da podigne veliku prašinu svojim izgledom. Iako je u petoj deceniji, Hajdi Klum i dalje može da podigne veliku prašinu svojim izgledom. Sada je to uradila tako što se potpuno skinula, legla na plažu… »