Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 18.11.2017

Umro Malkolm Jang, osnivač i gitarista grupe AC/DC

Vesti online 18.11.2017
Legendarna muzička zvezda i osnivač australijskog hardrok benda AC/DC preminuo je u subotu, 18. novembra, u 64. godini. Jang je u poslednje tri godine patio od demencije, a u trenutku smrti uz njega je bila njegova porodica. Malkolm je bio tekstopisac… »

Ona je zvanično najlepša žena na svetu

Vesti online 18.11.2017
Indijska lepotica Manuši Čhilar izabrana je danas za Mis sveta 2017. godine. U finalu izbora za Mis sveta koje je održano u kineskom gradu Sanja krunu je ponela 20-godišnja studentkinja medicine iz savezne države Harajana, preneli su indijski mediji… »

Milošević ponovo nasmejao sve do suza (FOTO)

Vesti online 18.11.2017
Andriji Miloševiću definitivno uvek polazi za rukom da nasmeje svoje obožavaoce, pa i ne čudi da svi nestrpljivo čekaju njegove nove objave na društvenim mrežama. Ovaj put je pozirao u šarenoj pidžami, u skladu sa ulogom u urnebesnom sitkomu… »

Spot koji je mnoge šokirao: Džoni Dep i Merilin Menson u krevetu sa manekenkama

Vesti online 18.11.2017
Nije tajna da su Džoni Dep i Merilin Menson dobri prijatelji, ali niko nije očekivao da će se glumac pojaviti u Mensonovom poslednjem spotu. I to kakvom! Naime, muzičar je snimio spot za pesmu "Kill4Me", a zvezda videa je upravo Džoni Dep. Spot… »

Otkriveno poreklo ljudske svesti?

Vesti online 18.11.2017
Ljudska svest definisana je kao stanje budnosti i reaktivnosti na događanja u okolini, odnosno kao sveukupnost doživljaja i psihičkih procesa u pojedincu ili društvenoj zajednici. Ipak, uprkos važnoj ulozi koju ima u našim životima, zapravo veoma… »

VIDEO: Pronađen drevni grad na udaljenom ostrvu

Vesti online 18.11.2017
Mistično ostrvo koje je otkriveno u sredini Tihog okeana, izazvalo je nadu da je Atlantida zaista postojala. Zahvaljujući novoj tehnologiji arheolozi su uspeli da istraže drevni grad Nan Madol, koji je do sada bio nepristupačan zbog svoje udaljene… »

VIDEO: Evo kako izgleda Jelena Karleuša bez šminke!

Vesti online 18.11.2017
Uvek doterana i sređena Jelena Karleuša iznedadila je svoje fanove na društvenim mrežama snimkom na kojem nema ni trunku šminke! Naime, Jelena je na svom Instagram profilu objavila video snimak iz automobila, što ništa ne bi bilo neobično da Diva… »

VIDEO: Milica Dugalić optužila ove "zadrugare" da smrde!

Vesti online 18.11.2017
Nakon buđenja, Lepi Mića je počeo da proziva Boru Santanu i Macu Diskreciju da su imali seksualne odnose tokom noći, a njegovo napadanje je prekinula Milica Dugalić, koja je imala svoje žrtve za ogovaranje. Njoj su na tapetu bili Marko i Divna DNK… »

Ceca treštala u Tuđmanovom domu

Vesti online 18.11.2017
U Splitu se već danima ne stišava skandal oko pesmama Cece Ražnatović uz koje su ludovali studenti na Brucošijadu u domu "Franjo Tuđman". Hrvatska javnost se podigla na noge, internet gori od komentara "da je neprimereno da se čuju pesme Arkanove… »

"Nešto nije u redu sa Suncem"

Vesti online 18.11.2017
Sve pege na strani Sunca koja je okrenuta prema Zemlji su nestale, kažu naučnici Instituta za fiziku "Lebedev" u Moskvi, potkrepljujući svoje reči fotografijama snimljenim pre dve nedelje. Posledice po Zemlju bi mogle da budu dalekosežne, kažu oni… »