Beograd arhiva vesti 24.11.2017

Dvoje teže povređeno u saobraćajki u Ledincima

Moj Novi Sad 24.11.2017
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Ledincima kamion se prevrnuo nakon sudara sa kombijem. Dve osobe su zadobile teške povrede, a dve lakše. Jedna žena je u besvesnom stanju prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, dok je muškarac… »

"Smena direktorke i povlačenje suspenzija": Radnici "Pošta Srbije" u još jednoj protestnoj šetnji sa jasnim zahtevima

Blic 24.11.2017
Radnici "Pošta Srbije" po treći dan za redom su se oko 17 časova okupili ispred glavne zgrade ovog preduzeća u Takovskoj ulici, a pola sata kasnije krenula je i protestna šetnja do Ušća i nazad. Predstavnici Samostalnog sindikata poštanskih… »

Posle devet godina odblokiran račun Grafičke škole

Studio B 24.11.2017
Nakon gotovo punih devet godina beogradska Grafička škola, jedina te vrste u Srbiji, od danas nije više u blokadi. Račun ove škole odblokiran je nakon što je po nalogu sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Slavka Gaka, Sekretarijat za… »

Na meti vandala na Vidikovcu čak i - semafori

Blic 24.11.2017
Semafor na Vidikovačkom vencu u Ulici Patrijarha Joanikija u toku noći je uništen, a verovatno je u pitanju vandalizam. Vandali su ponovo razvalili semafor na Vidikovcu, Patrijarha Joanikija / Vidikovački venac (44.738676, 20.420442) @prijavi_problem… »

Na Brankovom mostu montirana nova pešačka staza na dužini od 343 metra

Blic 24.11.2017
Posle nekoliko meseci većina radova na pešačkim stazama na Brankovom mostu je u završnici. - Celokupno su izvršeni demontaža stare konstrukcije i radionička izrada nove čelične konstrukcije pešačkih staza - saopšteno je iz Direkcije za… »

(Foto) jezivo upozorenje vozača beogradskog tramvaja: Sa vozilom se dešava nešto čudno kada dođe na Slaviju

Kurir 24.11.2017
Već nekoliko dana na tramvajskoj stanici u Nemanjinoj ulici na Slaviji stoji natpis koji upozorava putnike da se tramvajski saobraćaj tu ne odvija. Međutim, mnogi putnici i dalje čekaju pa je jedan od vozača odlučio da upozorenje stavi i na prozor… »

Jedna osoba povređena u sudaru kod Ade Ciganlije

Blic 24.11.2017
Jedna osoba povređena je u sudaru dva automobila kod Ade Ciganlije. Udes se dogodio oko 18.30 sati u Radničkoj ulici. - Jedno lice je povređeno u sudaru dva automobila i prevezeno je sa lakšim povredama u Urgentni centar - rekli su u MUP-u. U… »

Konkurs za 50 novih vatrogasaca, obuka će trajati 17 nedelja

Blic 24.11.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je danas konkurs za upis 50 polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica na teritoriji Beograda. Vatrogasci se traže na područjima Mladenovca (devet), Obrenovca (devet), Lazarevca… »

Mali: Povećan broj mesta za predškolsku nastavu

Studio B 24.11.2017
Nove prostorije za rad u OŠ „Vojvoda Mišić“ na Savskom vencu dobilo je 75 predškolaca. Projekat „Mreža škola“ kojim se uređuje višak prostorija za potrebe predškolaca daje sjajne rezultate, kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali i… »

Vesić: Đilas je licemer, 200 miliona dinara iz budžeta je za Fajnal for

Blic 23.11.2017
Najnoviji napad bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa na Skupštinu grada Beograda još je jedan dokaz da stvarno ništa ne zna o javnim finansijama, kao i da je licemer, izjavio je danas član Predsedništva SNS i gradski menadžer Goran… »