Beograd arhiva vesti 24.11.2017

Totalni kolaps kod Hajata zbog saobraćajke: Ljudi idu pešaka, ka gradu sve stoji! (foto)

Telegraf 24.11.2017
Vozačim savetujemo da izbegavaju ovaj deo grada. Saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili kamion i automobil dogodila se oko 17 časova u blizini hotela Hajat na Novom Beogradu. Težak udes kod Arilja: Vozač poginuo dok se uključivao na magistralu… »

"Smena direktorke i povlačenje suspenzija": Radnici "Pošta Srbije" u još jednoj protestnoj šetnji sa jasnim zahtevima

Blic 24.11.2017
Radnici "Pošta Srbije" po treći dan za redom su se oko 17 časova okupili ispred glavne zgrade ovog preduzeća u Takovskoj ulici, a pola sata kasnije krenula je i protestna šetnja do Ušća i nazad. Predstavnici Samostalnog sindikata poštanskih… »

Beogradskoj grafičkoj školi račun bio blokiran čak 9 godina: I napokon dočekali da ga odblokiraju

Kurir 24.11.2017
Nakon gotovo punih devet godina, beogradska Grafička škola, jedina te vrste u Srbiji, od danas nije više u blokadi, saopštio je gradski Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu. Račun ove škole odblokiran je nakon što je, po nalogu sekretara… »

(Foto) vandalizam na delu, vozači besni: Razvaljen semafor na Vidikovcu!

Kurir 24.11.2017
Semafor na Vidikovačkom vencu u Ulici Patrijarha Joanikija u Beogradu uništen je u toku noći. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vide razbijeni delovi svetla semafora na ulici, kao i razvaljen deo semafora. Vandali su ponovo… »

Na Brankovom mostu montirana nova pešačka staza na dužini od 343 metra

Blic 24.11.2017
Posle nekoliko meseci većina radova na pešačkim stazama na Brankovom mostu je u završnici. - Celokupno su izvršeni demontaža stare konstrukcije i radionička izrada nove čelične konstrukcije pešačkih staza - saopšteno je iz Direkcije za… »

(Foto) jezivo upozorenje vozača beogradskog tramvaja: Sa vozilom se dešava nešto čudno kada dođe na Slaviju

Kurir 24.11.2017
Već nekoliko dana na tramvajskoj stanici u Nemanjinoj ulici na Slaviji stoji natpis koji upozorava putnike da se tramvajski saobraćaj tu ne odvija. Međutim, mnogi putnici i dalje čekaju pa je jedan od vozača odlučio da upozorenje stavi i na prozor… »

Jedna osoba povređena u sudaru kod Ade Ciganlije

Blic 24.11.2017
Jedna osoba povređena je u sudaru dva automobila kod Ade Ciganlije. Udes se dogodio oko 18.30 sati u Radničkoj ulici. - Jedno lice je povređeno u sudaru dva automobila i prevezeno je sa lakšim povredama u Urgentni centar - rekli su u MUP-u. U… »

Konkurs za 50 novih vatrogasaca, obuka će trajati 17 nedelja

Blic 24.11.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je danas konkurs za upis 50 polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica na teritoriji Beograda. Vatrogasci se traže na područjima Mladenovca (devet), Obrenovca (devet), Lazarevca… »

Mali: Povećan broj mesta za predškolsku nastavu

Studio B 24.11.2017
Nove prostorije za rad u OŠ „Vojvoda Mišić“ na Savskom vencu dobilo je 75 predškolaca. Projekat „Mreža škola“ kojim se uređuje višak prostorija za potrebe predškolaca daje sjajne rezultate, kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali i… »

Vesić: Ðilas licemer, 200 miliona dinara za Fajnal for

Studio B 24.11.2017
Najnoviji napad bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Ðilasa na Skupštinu grada Beograda još je jedan dokaz da stvarno ništa ne zna o javnim finansijama, kao i da je licemer, izjavio član Predsedništva SNS Goran Vesić. „Od 281 milion dinara… »