Izvor: Auto blog arhiva vesti 24.11.2017

Fudbaleri Real Madrida dobili nove Audijeve modele

Auto blog 24.11.2017
Ekipa Real Madrida je dobila nove automobile od kompanije Audi koja je sponzor španskog kluba. Saradnja Real Madrida i Audija traje od 2003. godine pa igrači Kraljeva svake godine dobijaju najnovije modele nemačke kompanije. Najtraženi model je bio… »

Kako su automobili postajali bezbedniji kroz istoriju

Auto blog 24.11.2017
Istorija unapređenja bezbednosnih tehnologija i sistema u automobilskoj industriji može se sagledati kroz istoriju jednog od najstarijih i najčuvenijih proizvođača automobila – Mercedes. Prvo motorno vozilo iz 1886. nije moglo da se kreće brže od… »

Honda planira da električne automobile puni za samo 15 minuta

Auto blog 24.11.2017
Honda u skoroj budućnosti planira da lansira više električnih vozila koja bi nudila mogućnost tzv. brzog punjenja. Prema navodima raznih izvora, koji se pozivaju na insajdere, Honda želi da do 2022. na tržištu ima modele koji će nuditi oko 240 km… »

Aria predstavlja misteriozni novi koncept

Auto blog 24.11.2017
Aria Group, kompanija koja stoji iza Corvette koncepta sa centralnim motorom, objavila je teaser za svoj najnoviji projekat. Vozilo pod nazivom Aria FXE premijerno će biti predstavljeno 30. novembra na Salonu automobila u Los Anđelesu. O ovom konceptu… »

Specijalna ponuda za Nissan Qashqai

Auto blog 24.11.2017
Nissan LF Auto Centar u svojoj specijalnoj ponudi ima više verzija restilizovanog crossovera Qashqai, i to sa 1.2 benzinskim i 1.5 dCi dizel motorom. Najpristupačniji u ovoj ponudi je Qashqai 1.2 N-Connecta Plus koji umesto 22.610 evra sada košta… »

Dobra vest za sve koji uvoze polovnjake „na točkovima“

Auto blog 24.11.2017
Neće biti više straha od policije, plaćanja kazni, podmićivanja i sličnog – izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima rešavaju problem sa kojim su se susretali oni koji dovoze polovne automobile „na točkovima“ sa tzv. col (ZOLL)… »

Novi Aston Martin Vantage unapred rasprodat

Auto blog 24.11.2017
Nedavno predstavljeni Aston Martin Vantage je veoma brzo postao veliki hit, a najbolji dokaz za to je činjenica da je već rasprodata cela serija koja će biti proizvedena sledeće godine. Posebno je zanimljivo da su kupci nove modele 'razgrabili' za… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog 24.11.2017
Hamilton: Do sada ste uživali, više nećete Kako prenosi Sport klub, Formula 1 suočava se sa još jednom promenom na bolidima, vozači će dobiti takozvane oreole zbog veće sigurnosti. Vozači su već nezadovoljni budućim izgledom njihovih ljubimaca… »

Mercedesi će vlasnicima slati poruke ako ih neko udari dok su parkirani

Auto blog 24.11.2017
Fuzijom vozila i digitalne tehnologije otvorili su se primeri neslućenog napretka automobilske industrije, pa tako stvari koje su do juče izgledale kao nešto iz naučno fantastičnog filma već sutra postaju realnost. Odličan primer je sistem koji će… »

Mercedesov odgovor na Porsche Panameru razvijaće 805KS

Auto blog 24.11.2017
Mercedes-AMG GT koncept će produkcijsku verziju dobiti na ženevskom salonu u martu sledeće godine, a taj sportski kupe sa četvora vrata će biti žestoka konkurencija Porsche Panameri. Hibridni pogonski sklop će se nuditi sa tri različita paketa… »