Izvor: Jug press arhiva vesti 24.11.2017

Sutra bez vode od Radničke ulice do fabrike “Zdravlje”

Jug press 24.11.2017
LESKOVAC JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u subotu 25.11.2017.godine biti prekinuto vodosnabdevanju u periodu od 8 do 17 sati u ulicama Vlajkova, na potezu od Radničke… »

Nacionalna služba za zapošljavanje anketira poslodavce

Jug press 24.11.2017
LESKOVAC-VRANJE-NIŠ Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) od 22. novembra sprovodi „Anketu poslodavaca 2017“, u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Ovogodišnja anketa je sedma po redu i njome će biti obuhvaćeno oko 5.000… »

Carinjenje pošiljaka kupljenih na popustu

Jug press 24.11.2017
BEOGRAD Milioni ljudi širom sveta danas će iskoristiti planetarno poznati dan velikih popusta tzv. ”Crni petak”, a većina njih će ipak želeti da izbegne gužvu i iskoristi popuste za kupovinu preko interneta za koje se tvrdi da će biti i veći… »

Uređenje javnih površina

Jug press 24.11.2017
VRANJE U Vranju će dve ulice dobiti mini parkove sa pratećim sadržajem. Reč je o ulicama 22. decembar i Filipa Filipovića. ,,U toku je nivelacija terena, a zatim će ove javne površine biti ozelenjene i postavljene klupe. U mini parku u Ulici 22… »

Za radove na Južnoj Moravi 55 miliona dinara

Jug press 24.11.2017
VRANJE Radove na rekonstrukciji nasipa na Južnoj Moravi, u petak, su obišli direktor Vodoprivrednog centra „Morava“, Dragoljub Miljoković i predstavnici rukovodstva grada Vranja. ,,Izvode se radovi na izradi novih ustava i rekonstrukciji nasipa u… »

Od sutra, kampanja protiv nasilja nad ženama

Jug press 24.11.2017
LESKOVAC-LEBANE Nevladina organizacija “Žene za mir“ i Odbor za rodnu ravnopravnost grada Leskovca, u okviru kampanje Šesnaest dana aktivizma borbe protiv nasilja prema ženama, organizuju skup aktivnosti koje počinju sutra, kada će deliti… »

Podeljene nagrade na Festivalu scenskih minijatura

Jug press 24.11.2017
LESKOVAC U Leskovačkom kulturnom centru održan je 4. Festival scenskih minijatura. Na njemu se ove godine okupilo 26 dramskih i plesnih grupa iz Srbije i svih leskovačkih osnovnih škola, odnosno oko 250 dece. O nagradama je odlučivao žiri u sastavu… »

U nedelju derbi za vrh tabele

Jug press 24.11.2017
LESKOVAC Košarkaši leskovačke Aktavis Akademije i niškog Fail Play-a su u dosadašnjih šest kola jedine dve ekipe koje imaju sve pobede i jasno je da će se ova dva tima do kraja sezone boriti za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja. U… »

Slava Okružne organizacije slepih

Jug press 24.11.2017
LESKOVAC Sečenjem slavskog kolača Okružna organizacija slepih Leskovac proslavila je svoju krsnu slavu Sveti Stefan Dečanski. Sveštenik Miroslav Jovanović podsetio je da je Stefan Dečanski živeo između dva najmoćnija srpska vladara, između oca… »

Rekonstrukcija kulturnih objekata

Jug press 24.11.2017
VRANJE Na konkursu koji je raspisalo Ministarstvo kulture „Gradovi u fokusu“ Grad Vranje je aplicirao projektom „Vranjskom kaldrmom“. Projekat se sastojao od 16 potprojekata koji su sadržali niz infrastrukturnih radova i niz kulturnih… »